Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ομορφαίνει την πόλη του Βόλου η Διεύθυνση Πρασίνου
Ομορφαίνει την πόλη του Βόλου η Διεύθυνση Πρασίνου

Ομορφαίνει την πόλη του Βόλου η Διεύθυνση Πρασίνου

Με την ευκαιρία της διεξς του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ που θα διεξαχθεί στην πόλη του , η Διεύθυνση Πρασίνου ξεκίνησε την εφαρμογή του προγράμματος των καλοκαιρινών φυτεύσεων, με διαμόρφωση βραχόκηπων, φύτευση εποχιακών φυτών και ανθοφόρων θάμνων στις εισόδους της πόλης, το παραλιακό μέτωπο, σε κεντρικά σημεία ενδιαφέροντος και στους χώρους που θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Όπως τόνισε η αντιδήμαρχος Πρασίνου Μίνα Καλογήρου «Στόχος και μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής αρχής είναι να βελτιώσει την εικόνα της πόλης, προσφέροντας χρώμα και αισθητική που θα εντυπωσιάσει τον επισκέπτη αλλά και θα ομορφύνει την καθημερινότητα των δημοτών της πόλης του .

Συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου ξεκίνησαν να υλοποιούν τον προγραμματισμό φυτεύσεων κάνοντας αρχή από τον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου στην είσοδο της πόλης, με τη διαμόρφωση εντυπωσιακού βραχόκηπου, φύτευση θάμνων και εποχιακών φυτών και τη διαμόρφωση φυτευτικών συνθέσεων σε φυτοδοχεία.

Οι φυτεύσεις συνεχίστηκαν στην πλατεία Ελευθερίας με διαμόρφωση βραχόκηπων, ανθοφόρων πρανών και φύτευση εποχιακών ανθοφόρων φυτών δίνοντας άλλη νότα στην κεντρική πλατεία του Δήμου Βόλου. Φυτεύσεις με εποχιακά και ανθοφόρους θάμνους έγιναν στο του Δήμου Βόλου, ενώ ξεκίνησε και η διαμόρφωση βραχόκηπου έξω από το κλειστό υμναστήριο της έας Ιωνίας.

Οι επεμβάσεις της Διεύθυνσης Πρασίνου θα συνεχιστούν με φυτεύσεις και φυτοτεχνικές διαμορφώσεις, στο παραλιακό μέτωπο, στο κλειστό υμναστήριο του Δήμου Βόλου, στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού Γυμναστήριου της έας Ιωνίας, στο κλειστό Γυμναστήριο Πορτριάς, στον κόμβο Διμηνίου, ενώ 1200 περίπου εποχιακά θα φυτευθούν στις Δημοτικές ενότητες του Δήμου Βόλου.

prasino1

prasino

prasino2

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση