Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ομορφαίνει την πόλη του Βόλου η Διεύθυνση Πρασίνου
Ομορφαίνει την πόλη του Βόλου η Διεύθυνση Πρασίνου

Ομορφαίνει την πόλη του Βόλου η Διεύθυνση Πρασίνου

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ που θα διεξαχθεί στην πόλη του Βόλου, η Διεύθυνση Πρασίνου ξεκίνησε την εφαρμογή του προγράμματος των καλοκαιρινών φυτεύσεων, με διαμόρφωση βραχόκηπων, φύτευση εποχιακών φυτών και ανθοφόρων θάμνων στις εισόδους της πόλης, το παραλιακό μέτωπο, σε κεντρικά σημεία ενδιαφέροντος και στους χώρους που θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Όπως τόνισε η αντιδήμαρχος Πρασίνου Μίνα Καλογήρου «Στόχος και μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής αρχής είναι να βελτιώσει την της πόλης, προσφέροντας χρώμα και που θα εντυπωσιάσει τον επισκέπτη αλλά και θα ομορφύνει την καθημερινότητα των δημοτών της πόλης του Βόλου.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου ξεκίνησαν να υλοποιούν τον προγραμματισμό φυτεύσεων κάνοντας αρχή από τον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Τουριστικής Προβολής του Δήμου στην είσοδο της πόλης, με τη διαμόρφωση εντυπωσιακού βραχόκηπου, φύτευση θάμνων και εποχιακών φυτών και τη διαμόρφωση φυτευτικών συνθέσεων σε φυτοδοχεία.

Οι φυτεύσεις συνεχίστηκαν στην πλατεία Ελευθερίας με διαμόρφωση βραχόκηπων, ανθοφόρων πρανών και φύτευση εποχιακών ανθοφόρων φυτών δίνοντας άλλη νότα στην κεντρική πλατεία του Δήμου Βόλου. Φυτεύσεις με εποχιακά φυτά και ανθοφόρους θάμνους έγιναν στο του Δήμου Βόλου, ενώ ξεκίνησε και η διαμόρφωση βραχόκηπου έξω από το κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Οι επεμβάσεις της Διεύθυνσης Πρασίνου θα συνεχιστούν με φυτεύσεις και φυτοτεχνικές διαμορφώσεις, στο παραλιακό μέτωπο, στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Βόλου, στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού Γυμναστήριου της Νέας Ιωνίας, στο κλειστό Γυμναστήριο Πορτριάς, στον κόμβο Διμηνίου, ενώ 1200 περίπου εποχιακά φυτά θα φυτευθούν στις Δημοτικές ενότητες του Δήμου Βόλου.

prasino1

prasino

prasino2

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ισχυρές βροχές και #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι ενόψει #καταιγίδες - https://t.co/fU9rQurNsW -

  • Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ατόμων για #απάτη #απάτη - https://t.co/1NDpabikJZ -

  • Συνεργασία Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Π.Θ. με το Αυστραλιανό ερευνητικό κέντρο S… - https://t.co/WqfqRvZ8br -

"Αλιεύοντας" την είδηση