Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ομονόησαν για την μη ιδιωτικοποίηση των ΕΕΛ
Ομονόησαν για την μη ιδιωτικοποίηση των ΕΕΛ

Ομονόησαν για την μη ιδιωτικοποίηση των ΕΕΛ

Μέλη της Συμμαχίας για το νερό και Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Γαϊτάνη Λάζαρο με την Συμμαχία για το νερό διεξήχθη στο δικαστικό μέγαρο Βόλου στα γραφεία του συλλόγου για την μόλυνση του Παγασητικού και την πρόθεση της δημοτικής αρχής Βόλου για την ιδιωτικοποίηση του Βιολογικού ως απαρχή ιδιωτικοποίησης όλης της ΔΕΥΑΜΒ, εναρμονισμένη με τις μνημονικές πολιτικές.

Η συζήτηση ήταν γόνιμη σε όλα τα επίπεδα και συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές ότι είμαστε απέναντι σε κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του Βιολογικού και της ΔΕΥΑΜΒ που θα λειτουργήσει ως απαρχή ιδιωτικοποίησης όλων των υπηρεσιών “φιλέτων” του Δήμου Βόλου (ΧΥΤΑ κ.τ.λ.) , ότι πρέπει να γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού στον Βιολογικό και στην ΔΕΥΑΜΒ και να σταματήσει άμεσα η “τεχνητή ” απαξίωσή τους από την Δημοτική Αρχή Βόλου και να επανέλθει στα πρότερα επίπεδα ο βιολογικός καθαρισμός για να σταματήσει η μόλυνση του Παγασητικού.

Τέλος ότι το νερό δεν πωλείται, είναι και θα παραμείνει κοινωνικό αγαθό και όποιος επιχειρήσει να το ξεπουλήσει στη βάση μνημονιακών πολιτικών ή ιδίων συμφερόντων, θα μας βρει απέναντί του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Θανάση Κ. Βογιατζή «Η Νίκη μας και πάλι πρωτάθλημα θα πάρει» - https://t.co/3rVQ4PUj24 -

  • Ρασοφορία μοναχής στην μονή Ταξιαρχών - https://t.co/vswdhsJUF1 -

  • Χρηματοδότηση 897.000 ευρώ για την ανακατασκευή του στίβου στο Αλκαζάρ - https://t.co/RFizZen36w -

"Αλιεύοντας" την είδηση