Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / Ομιλία Κ. Αγοραστού στην Επιτροπή των Περιφερειών της ΕΕ
Ομιλία Κ. Αγοραστού στην Επιτροπή των Περιφερειών της ΕΕ

Ομιλία Κ. Αγοραστού στην Επιτροπή των Περιφερειών της ΕΕ

«, κοινωνικό , : το μοντέλο για την που θέλουμε»

 

«Στα δημοψηφίσματα αποδεικνύεται ότι οι πολίτες στο μόνο που δεν απαντούν είναι στο ερώτημα που τίθεται», επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας κατά την ομιλία του στην ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις .

«Τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων είναι εύκολα προβλέψιμα γιατί η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκη, ολοένα και πιο επικίνδυνη στην , καθώς η απομακρύνεται από τη φυσική της ισορροπία και θα χρειαστεί μεγάλο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό κόστος για να επανέλθει», τόνισε ο κ. και πρότεινε:«Το μοντέλο για την που θέλουμε, το μοντέλο της συνεννόησης με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, περιλαμβάνει και κοινωνικό για όλους καθώς και .

Ως και της ΕΕ έχουμε τη  δυνατότητα να βγούμε πιο μπροστά από τα γεγονότα που μας καθηλώνουν και να πάρουμε την πρωτοβουλία ώστε οι κοινωνίες μας «να κάνουν ένα άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά», όπως λέει ο ποιητής».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση