Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ομαλά ο β’ γύρος εκλογών για την κεντροαριστερά στη Μαγνησία
Ομαλά ο β’ γύρος εκλογών για την κεντροαριστερά στη Μαγνησία

Ομαλά ο β’ γύρος εκλογών για την κεντροαριστερά στη Μαγνησία

Ομαλά  διεξάγεται από το πρωί στη , ο β’ γύρος των εκλογών για την κεντροαριστερά, προκειμένου να αναδειχθεί ο επικεφαλής (Φώφη Γεννηματά ή Νίκος Ανδρουλάκης) του νέου φορέα.
Η προσέλευση του κόσμου στο Εργατικό Κέντρο   κρίνεται ικανοποιητική και μέχρι τις 10. 40 το πρωί είχαν ψηφίσει περί στα 370 άτομα.
Σημειώνεται ότι στη λειτουργούν συνολικά 14 εκλογικά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίζουν: στο Βόλο στο Εργατικό Κέντρο  (τρεις ), στη . Ιωνία στο πρώην Δημαρχείο, στη . Αγχίαλο στο πρώην Δημαρχείο, στην στο πρώην Δημαρχείο, στον Αλμυρό στα ΚΕΠ, στη στα ΚΕΠ, στο Βελεστίνο στο Δημαρχείο, στο Στεφανοβίκειο στα ΚΕΠ, στην Αργαλαστή στο ΚΕΓΕ, στο Τρίκερι στο ΚΕΠ, στη Ζαγορά στο Δημαρχείο, στη Σκιάθο στο Μπούρτζι, στη Σκόπελο στο Δημαρχείο και  στην Αλόννησο στο Δημαρχείο.
Οι διεξάγονται από τις 8 το πρωί έως τις 8 βράδυ και μπορεί να συμμετέχει όποιος είχε ψηφίσει στον πρώτο γύρο, χωρίς να επιβαρυνθεί με τα 3 ευρώ.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μια χειροποίητη γκλίτσα (μπαστούνι) - βακτηρία αρχιερέως  #Μούρεσι - https://t.co/sRk9reVwRO -

  • Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για τη μετατροπή κοινοχρήστου χώρου πρασίνου σε βιομηχανικά οικόπεδα στην Α' ΒΙΠΕ Βόλου… - https://t.co/YibBYCrDg2 -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/1DfGLCbpOD -

"Αλιεύοντας" την είδηση