Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Oμαλά διεξάγονται οι εκλογές της κεντροαριστεράς στη Μαγνησία
Oμαλά διεξάγονται  οι εκλογές της κεντροαριστεράς στη Μαγνησία

Oμαλά διεξάγονται οι εκλογές της κεντροαριστεράς στη Μαγνησία

Oμαλά και χωρίς προβλήματα διεξάγονται από το πρωί οι εκλογές για την κεντροαριστερά στη , ενώ μεγάλη ήταν η προσέλευση των πολιτών στις κάλπες.
Πάνω από 2.500 άτομα είχαν ψηφίσει μέχρι τις 8 περίπου το βράδυ στη .
Στα τρία εκλογικά του Βόλου στο Εργατικό Κέντρο Βόλου είχαν ψηφίσει μέχρι τις 8 περίπου το βράδυ, 1.302 άτομα, στη Ν.Ιωνία 360, στον Αλμυρό 183, στο Βελεστίνο 167, στο Στεφανοβίκειο 173, στην Αγχίαλο 192, στο Τρίκερι 103, στην 93, στη Ζαγορά 98, στη Σούρπη 71, στην Πορταριά 75 και στη Σκιάθο 62.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Αλιβιζάτου έχει δώσει οδηγία, όπου χρειαστεί, όπου δηλαδή υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που περιμένουν να ψηφίσουν, να δοθεί κατά μία ως τις 9.00.
 Η προσέλευση του κόσμου ήταν  μεγάλη  στο Εργατικό Κέντρο Βόλου όπου έχουν στηθεί τρεις κάλπες, ενώ ικανοποιητική είναι η ροή του κόσμου και στα υπόλοιπα εκλογικά .
Σημειώνεται ότι στη Μαγνησία λειτουργούν συνολικά 14 εκλογικά και συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίζουν, στο Βόλο στο Εργατικό Κέντρο Βόλου τρεις κάλπες, στη στο πρώην Δημαρχείο, στη Ν. Αγχίαλο στο πρώην Δημαρχείο, στην Πορταριά στο πρώην Δημαρχείο, στον Αλμυρό στα ΚΕΠ, στη Σούρπη στα ΚΕΠ, στο Βελεστίνο στο Δημαρχείο, στο Στεφανοβίκειο στα ΚΕΠ, στην στο ΚΕΓΕ, στο Τρίκερι στο ΚΕΠ, στη Ζαγορά στο Δημαρχείο, στη Σκιάθο στο Μπούρτζι, στη Σκόπελο στο Δημαρχείο και τέλος στην Αλόννησο στο Δημαρχείο.
Οι εκλογές  διεξάγονται από τις 8 το πρωί έως τις 8 βράδυ και αν κριθεί απαραίτητο θα δοθεί σε συνεννόηση με την Επιτροπή Αλεβιζάτου. Στις εκλογές μπορεί να συμμετέχει ο καθένας που είναι γραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους και ψηφίζει σε οποιοδήποτε τμήμα εξυπηρετείται ο ίδιος.
Εκείνος που θα ψηφίσει την 1η Κυριακή και θα εγγραφεί στο μητρώο έχει δικαίωμα να ψηφίσει και τη δεύτερη Κυριακή στις 19 Νοεμβρίου. Για να ψηφίσει κάποιος προϋπόθεση είναι να καταβάλλει αντίτιμο 3 ευρώ μίνιμουμ και μαζί με την αστυνομική ταυτότητα η διαβατήριο μπορεί να προσέλθει σε οποιοδήποτε  εκλογικό τμήμα.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση