Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Ελλησπόντου
Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Ελλησπόντου

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Ελλησπόντου

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Ελλησπόντου στη Νέα Ιωνία, στο κομμάτι από την οδό Κυρίλλου έως και την οδό Μαιάνδρου, στο πλαίσιο των εργασιών οδοποιίας που υλοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου από το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου.

Σημειώνεται πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκαν κι οι προγραμματισμένες ασφαλτοστρώσεις στη οδό Βρυούλων από την οδό Χρ. Λούλη έως και την οδό Δωριλαίου, στην οδό Υψάλων, στην οδό Σάμου (από Γκλαβάνη έως Αδραμυτίου), στην οδό Χίου από (Μυκάλης έως Ιασονίδου) και στην οδό (από Νεαπόλεως έως τους φωτεινούς ).

Τις επόμενες ημέρες οι εργασίες θα συνεχιστούν στις οδούς Ροϊλού, Δοξαράδων και Γληνού.

Οι εργασίες οδοποιίας που πραγματοποιούνται περιλαμβάνουν ανακατασκευή των ρείθρων καθώς και την τοποθέτηση νέων ασφαλτικών ταπήτων.

Ο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον ικανοποιητικό ρυθμό με τον οποίο και προχωρούν τα έργα οδοποιίας και επισήμανε πως η Τεχνική Υπηρεσία υλοποιεί το πρόγραμμα της συντήρησης των οδοστρωμάτων, όπως αυτό έχει καταρτισθεί από την αρχή του χρόνου και στο οποίο εντάσσονται επεμβάσεις σε δρόμους του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, οι οποίοι χρήζουν άμεσης αποκατάστασης.

n ionia

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση