Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων στα ΓΕΛ Μαγνησίας
Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων στα ΓΕΛ Μαγνησίας

Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων στα ΓΕΛ Μαγνησίας

Σήμερ, Πρασκευή 10 Ιουνίου 2022, ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 22 εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ .

Οι ές εξετάστηκαν στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της ς για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και το μάθημα της Οικονομίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας &  Πληροφορικής.

Στις συμμετείχαν 1.208 ές σε σύνολο 1.298 και απουσίασαν 90 (ποσοστό συμμετοχής 93,1 %).

Σημειώνεται ότι την πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων το ποσοστό συμμετοχής ανήλθε στο 94,3%, τη δεύτερη ημέρα μειώθηκε στο 93,5% και την τρίτη ημέρα έφτασε στο 93,4% για να καταλήξει την τέταρτη και τελευταία ημέρα στο 93,1%.

Οι διεξήχθησαν χωρίς προβλήματα σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα του Νομού και τα μέλη της ΕΕΔΔΕ που επισκέφθηκαν τα Εξεταστικά Κέντρα του νομού καθ' όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών εξετάσεων διαπίστωσαν την απόλυτα ομαλή διεξ τους.

Με την ευκαιρία της λήξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας  Χαράλαμπος Σταχτέας θεωρεί απαραίτητο να τονίσει στους μαθητές ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν αποτελούν ούτε τη μοναδική, ούτε την πιο σημαντική ευκαιρία της ενήλικης ζωής τους.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται αύριο Σάββατο 11 Ιουνίου 2022, με τα μαθήματα της Υγιεινής, του Προγραμματισμού Υπολογιστών, των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και των Στοιχείων Μηχανών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση