Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων στα ΓΕΛ Μαγνησίας
Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων στα ΓΕΛ Μαγνησίας

Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων στα ΓΕΛ Μαγνησίας

Σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 22 εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας.

Οι εξετάστηκαν στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Φυσικής για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και το μάθημα της Οικονομίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας &  Πληροφορικής.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν 1.208 σε σύνολο 1.298 και απουσίασαν 90 (ποσοστό συμμετοχής 93,1 %).

Σημειώνεται ότι την πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων το ποσοστό συμμετοχής ανήλθε στο 94,3%, τη δεύτερη ημέρα μειώθηκε στο 93,5% και την τρίτη ημέρα έφτασε στο 93,4% για να καταλήξει την τέταρτη και τελευταία ημέρα στο 93,1%.

Οι εξετάσεις διεξήχθησαν χωρίς προβλήματα σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα του Νομού και τα μέλη της ΕΕΔΔΕ που επισκέφθηκαν τα Εξεταστικά Κέντρα του νομού Μαγνησίας καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών εξετάσεων διαπίστωσαν την απόλυτα ομαλή διεξαγωγή τους.

Με την ευκαιρία της λήξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας  Χαράλαμπος Σταχτέας θεωρεί απαραίτητο να τονίσει στους μαθητές ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν αποτελούν ούτε τη μοναδική, ούτε την πιο σημαντική ευκαιρία της ενήλικης ζωής τους.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται αύριο Σάββατο 11 Ιουνίου 2022, με τα μαθήματα της Υγιεινής, του Προγραμματισμού Υπολογιστών, των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και των Στοιχείων Μηχανών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση