Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ολοκληρώνονται οι ασφαλτικές εργασίες σε Αλμυρό και Ρ. Φεραίο
Ολοκληρώνονται οι ασφαλτικές εργασίες σε Αλμυρό και Ρ. Φεραίο

Ολοκληρώνονται οι ασφαλτικές εργασίες σε Αλμυρό και Ρ. Φεραίο

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι στους Δήμους Ρήγα Φεραίου και Αλμυρού που έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – και Σποράδων, στο πλαίσιο του υ «Συντήρηση εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Δήμων Ρήγα Φεραίου – Αλμυρού (ασφαλτικά)», συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000,00€.

Την Τρίτη 4-7-2017, η αντιπεριφερειάρχης ς και Σποράδων συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δ. Νασίκα, αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας ς και Σποράδων, επισκέφθηκε τη Δημοτική Ενότητα Μικρό Περιβολάκι, όπου πραγματοποιούνται .

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί τα ασφαλτικά στα οδικά τμήματα, ΠΕΒ – , – Κεραμίδι, Κανάλια – Κερασιά, Βένετο, Κοκκίνα – Ελευθεροχώρι, Αλμυρός Χοροστάσι (Γέφυρα ΣΟΒΕΛ) , Ι.Μ. Παναγιάς ς , Άγιος Ιωάννης Βρύναινας, , Άγιοι Θεόδωροι, Κοκκωτοί, Κονταρόλακκα, ενώ παρεμβάσεις έγιναν και στο οδικό τμήμα Αλμυρός – Ανάβρα.

Σκοπός των ασφαλτικών εργασιών η ανακατασκευή, συντήρηση και αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων στα οδικά τμήματα τα οποία υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία του περασμένου χειμώνα.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Ολοκληρώνουμε τις εργασίες συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου των Δήμων Ρήγα Φεραίου και Αλμυρού και την αποκατάσταση ζημιών του οδοστρώματος, προκειμένου κατά τους θερινούς μήνες που οι περιοχές του Νομού μας θα δεχθούν μεγάλο όγκο οχημάτων, να παρέχουμε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για τη μετακίνηση τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και σε άλλα οδικά τμήματα του Νομού μας και θα παρέμβουμε όπου αλλού κρίνεται απαραίτητο».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση