Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες
Ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Αντίστροφα μετρά ο για την ολοκλήρωση της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές και την ανακοίνωση των τεσσάρων ομίλων που θα τις εξασφαλίσουν.

Ωστόσο, η μαραθώνια διαδικασία συνεχίζεται, ενώ νωρίτερα, ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων που φρουρούν το της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης είχε ενημερώσει τους δημοσιογράφους και τα δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία που έχουν «κατασκηνώσει» στο εξωτερικό, αναμένοντας τα της δημοπρασίας, να μετακινηθούν σε συγκεκριμένο σημείο, γεγονός που σηματοδοτεί ενδεχομένως την επικείμενη έξοδο των συμμετεχόντων.

 Οι ερμητικά κλειστές πόρτες της ΓΓΕΕ αναμένεται να ανοίξουν από στιγμή σε στιγμή, μιας και η διαδικασία τυπικά έχει φθάσει στο τέλος της και οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας έχουν πλειοδοτηθεί στους δικαιούχους τους. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα χρειαστεί περισσότερος μέχρι να καθαρογραφεί η απόφαση. Αγνωστο παραμένει όμως εάν στο μεταξύ οι συμμετέχοντες θα πάρουν το «πράσινο φως» για να αποχωρήσουν.

Πάντως, η ροή πληροφοριών από το εσωτερικό του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης είναι μηδενική γεγονός που κάνει τα σενάρια για τους πιθανούς πλειοδότες να φουντώνουν.

Οι επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποί τους πέρασαν και τη δεύτερη νύχτα στα ράντζα που έχουν στηθεί σε ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους, χωρίς να έχουν επικοινωνία ο ένας με τον άλλον.

Όσο για το του κτιρίου θυμίζει «αστακό» καθώς πλήθος αστυνομικών δυνάμεων έχουν αναλάβει την περιφρούρησή του.

 

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινάει το έργο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο του Δήμου Σκιάθου #έργοαποχέτευσης - https://t.co/UgWcrSi3B8 -

  • Λαμπάδιασε βαμβακοσυλλεκτική μηχανή στη Χλόη #βαμβακοσυλλεκτικήμηχανή - https://t.co/pwewdRC7Ud -

  • Κορωνοϊός: 4.165 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι, 380 διασωληνωμένοι - https://t.co/XQd6UL9mcU -

"Αλιεύοντας" την είδηση