Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ολοκληρώνεται το έργο του παραλιακού δρόμου στον Άη Γιάννη
Ολοκληρώνεται το έργο του παραλιακού δρόμου στον Άη Γιάννη

Ολοκληρώνεται το έργο του παραλιακού δρόμου στον Άη Γιάννη

Ολοκληρώνεται το έργο του παραλιακού στον Άη Γιάννη που είχε καταρρεύσει από τις πλημμύρες του Ιανουαρίου του 2018 και παραδίδεται μέχρι τέλος της εβδομάδας.Ο εργολάβος απομένει να ρίξει την άσφαλτο και ο δίνεται σε χρήση.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στην Βόλου ο δήμαρχος Ζς Πατής , εκφράζοντας την ικανοποίησή για ένα πολύπλοκο και εξειδικευμένο έργο που έγινε έγκαιρα και πολύ σύντομα, ενώ ευχαρίστησε  τον εργολάβο που ολοκλήρωσε το έργο, τονίζοντας ότι το πρώτο ένταλμά του εκταμιεύτηκε πριν τρεις μέρες. “Δυστυχώς στις ημέρες μας έτσι γίνονται τα και με αυτές τις δυσκολίες” τόνισε. Επιπλέον ευχαρίστησε όλους τους επαγγελματίες για υπομονή και ανεκτικότητά τους “παρά τα παρατράγουδα”, ανέφερε.

Επίσης ο δήμαρχος είπε  ότι ήδη ο Άη Γιάννης είναι γεμάτος από τουρίστες και χθες και προχθές ο δήμος έκανε μία μεγάλη παρέμβαση για να καθαρίσει την παραλία από τις φερτές ύλες και όσα έβγαλε η με μηχανήματα αλλά και . “Δυστυχώς δεν έχουμε κόσμο για βοηθήσει στο καθαρισμό και το κόψιμο των χόρτων που έχουν θεριέψει μετά τις τελευταίες γιατί το ΑΣΕΠ αργεί χαρακτηριστικά και ακόμη δεν έχουν έλθει οι οκταμηνίτες που είχαν εγκριθεί. Πέρυσι αυτή την περίοδο είχαμε διπλάσιο κόσμο από φέτος”, εξήγησε.

Τέλος τόνισε ότι το μεγάλο πρόβλημα στο δήμο παραμένει το υδρευτικό καθώς χθες υπήρξε πρόβλημα με διακοπές νερού στο Παπά Νερό. “Ακόμη περιμένουμε χρηματοδότηση από το υπουργείο για να γίνουν σημαντικές που απαιτούνται στο δίκτυο ύδρευσης και στις πηγές. Επεμβαίνουμε αποσπασματικά, αλλά αυτό σημαίνει ότι οι ζημιές δεν αποκαθίστανται όπως πρέπει και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αντιμετωπίσουμε θέματα” εξήγησε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση