Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Ολοκληρώνεται το έργο του παραλιακού δρόμου στον Άη Γιάννη
Ολοκληρώνεται το έργο του παραλιακού δρόμου στον Άη Γιάννη

Ολοκληρώνεται το έργο του παραλιακού δρόμου στον Άη Γιάννη

Ολοκληρώνεται το έργο του παραλιακού δρόμου στον Άη Γιάννη που είχε καταρρεύσει από τις του Ιανουαρίου του και παραδίδεται μέχρι τέλος της εβδομάδας.Ο εργολάβος απομένει να ρίξει την άσφαλτο και ο δρόμος δίνεται σε χρήση.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο δήμαρχος Ζαγοράς Πατής Κουτσάφτης, εκφράζοντας την ικανοποίησή για ένα πολύπλοκο και εξειδικευμένο έργο που έγινε έγκαιρα και πολύ σύντομα, ενώ ευχαρίστησε  τον εργολάβο που ολοκλήρωσε το έργο, τονίζοντας ότι το πρώτο ένταλμά του εκταμιεύτηκε πριν τρεις μέρες. “Δυστυχώς στις ημέρες μας έτσι γίνονται τα έργα και με αυτές τις δυσκολίες” τόνισε. Επιπλέον ευχαρίστησε όλους τους επαγγελματίες για υπομονή και ανεκτικότητά τους “παρά τα παρατράγουδα”, ανέφερε.

Επίσης ο δήμαρχος είπε  ότι ήδη ο Άη Γιάννης είναι γεμάτος από και χθες και προχθές ο δήμος έκανε μία μεγάλη παρέμβαση για να καθαρίσει την παραλία από τις φερτές ύλες και όσα έβγαλε η θάλασσα με μηχανήματα αλλά και εθελοντές. “Δυστυχώς δεν έχουμε κόσμο για βοηθήσει στο καθαρισμό και το κόψιμο των χόρτων που έχουν θεριέψει μετά τις τελευταίες βροχές γιατί το αργεί χαρακτηριστικά και ακόμη δεν έχουν έλθει οι οκταμηνίτες που είχαν εγκριθεί. Πέρυσι αυτή την περίοδο είχαμε διπλάσιο κόσμο από φέτος”, εξήγησε.

Τέλος τόνισε ότι το μεγάλο πρόβλημα στο δήμο παραμένει το υδρευτικό καθώς χθες υπήρξε πρόβλημα με διακοπές νερού στο Παπά Νερό. “Ακόμη περιμένουμε από το υπουργείο για να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις που απαιτούνται στο δίκτυο ύδρευσης και στις πηγές. Επεμβαίνουμε αποσπασματικά, αλλά αυτό σημαίνει ότι οι ζημιές δεν αποκαθίστανται όπως πρέπει και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αντιμετωπίσουμε θέματα” εξήγησε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσίαση της δράσης ΜΝΑΕ στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/mUDgaqLMWm -

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Σημαντική η επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στη Μαγνησία #ΚυριάκοςΜητσοτάκης - https://t.co/PR10aXOguW -

  • Συμμετοχή εργαζομένων στην απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ #ΠΟΕΟΤΑ - https://t.co/IQud1N4MGO -

"Αλιεύοντας" την είδηση