Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Όλα έτοιμα για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής σε έξι Δήμους
Όλα έτοιμα για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής σε έξι Δήμους

Όλα έτοιμα για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής σε έξι Δήμους

Παραδίδονται σήμερα το μεσημέρι οι σάκοι με το εκλογικό υλικό στους έξι Δήμους της Μαγνησίας, όπου θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών, με την προετοιμασία της Περιφερειακής Ενότητας να έχει αρχίσει από χθες.

Στη διαδικασία οι πάνω από 60.000 ψηφοφόροι θα κληθούν να επιλέξουν τα ψηφοδέλτια των δύο υποψηφίων δημάρχων, διαλέγοντας ένα από τα δύο που θα βάλουν στον φάκελο και θα ρίξουν στην κάλπη, χωρίς σταυρό υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, αφού αυτοί βγήκαν από την πρώτη Κυριακή.

Στους σάκους που θα στείλει η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας στους Δήμους θα περιλαμβάνονται τα λευκά ψηφοδέλτια, οι φάκελοι, η νομοθεσία και οι εκλογικοί κατάλογοι, ενώ τα ψηφοδέλτια είναι ευθύνη των Δήμων να φτάσουν στα εκλογικά κέντρα. Σημειώνεται ότι οι κάλπες και τα παραβάν υπάρχουν ήδη στα εκλογικά κέντρα από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι επαναληπτικές Δημοτικές εκλογές θα γίνουν στους Δήμους Αλοννήσου, Αλμυρού, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Σκιάθου και Σκοπέλου, στους οποίους θα λειτουργήσουν 124 εκλογικά τμήματα.

Υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας θεωρούν ότι η διαδικασία των επαναληπτικών εκλογών αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το βράδυ της Κυριακής, καθώς θα είναι σαφώς πιο εύκολη σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων - https://t.co/nRkRZBXYHR -

  • Παρουσίαση της Ανθολογίας Μαγνησιωτών Συγγραφέων - https://t.co/DNpyLZZmiP -

  • Αλλάζει όψη η πλατεία Πανεπιστημίου - https://t.co/XknXfZi9ge -

"Αλιεύοντας" την είδηση