Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Οικογενειακό δράμα στο Βόλο-Ηλικιωμένος σκότωσε τη γυναίκα του κι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει
Οικογενειακό δράμα στο Βόλο-Ηλικιωμένος σκότωσε τη γυναίκα του κι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Οικογενειακό δράμα στο Βόλο-Ηλικιωμένος σκότωσε τη γυναίκα του κι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Το ζευγάρι δεν ζούσε καλά κι ήθελε να βάλει τέρμα στη του

Οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στο Βόλο όταν ηλικιωμένος σκότωσε τη γυναίκα του κι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Το φρικτό συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα στη .Δημητριάδα, όταν ο 80χρονος σκότωσε την 72χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας τητα χαπιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι σκέφτονταν από καιρό να δώσει τέλος στη του, πέφτοντας από τον 5ο όροφο του διαμερίσματος, καθώς θεωρούσε ότι δεν ζούσε καλά.

Επίσης ο 80χρονος διακατέχονταν από διάφορες έμμονες ιδέες για παθήσεις σχετικά με την υγεία του και τα ξημερώματα ξύπνησε και επειδή δεν ήθελε η σύζυγός του να ταλαιπωρηθεί ή να πονέσει, της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με το χέρι του, προκαλώντας της ασφυξία.

Στη συνέχεια έγραψε σημείωμα στο οποίο φέρεται να ανέφερε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και δεν ήθελε να αφήσει και την 72χρονη σύζυγό του.

Ακολούθησε τηλεφώνημά του στον αδερφό της συζύγου του, ο οποίος διαμένει στη , όπως και τα δύο παιδιά του ζευγαριού και είχε έρθει για λίγες μέρες στο Ριζόμυλο όπου διέμενε.

Ο δράστης ενημέρωσε τον αδερφό της γυναίκας του, ότι η αδερφή του είναι νεκρή κι έχει αφήσει το κλειδί έξω από την πόρτα.

Ο αδερφός του θύματος ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία, ενώ μετά από 20 λεπτά, ο 80χρονος ξανατηλεφώνησε στον αδερφό της γυναίκας του και του είπε ότι είναι στο .

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο , όπου βρήκαν στον 80χρονο στην ανάνηψη, καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη τητα διαφόρων χαπιών.

Ο 80χρονος παραμένει στο οσοκομείο Βόλου φρουρούμενος, ενώ μόλις λάβει εξιτήριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση