Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Οι υποψήφιοι Πανελλαδικών στη Μαγνησία ξεπερνούν τους 1.500
Οι υποψήφιοι Πανελλαδικών στη Μαγνησία ξεπερνούν τους 1.500

Οι υποψήφιοι Πανελλαδικών στη Μαγνησία ξεπερνούν τους 1.500

Πάνω από 5.000 οι υποψήφιοι στη Θεσσαλία

Ο περιφερειακός επόπτης Πανελλαδικών Εξετάσεων Θεσσαλίας και διευθυντής Β’/θμιας Μαγνησίας Σωκρ. Σαβελίδης, τόνισε ότι πλέον ξεκινάμε την τελευταία πράξη και οι πανελλαδικές εξετάσεις θα διεξαχθούν με ό,τι πιο αδιάβλητο και συνεπές.

Στη Θεσσαλία οι υποψήφιοι των πανελλαδικών ανέρχονται σε 5.077 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, σε 557 οι υποψήφιοι με το παλιό σύστημα και 1.335 οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Συνολικά θα λειτουργήσουν 72 εξεταστικά κέντρα για τα ΓΕΛ, 10 εξεταστικά κέντρα γι ατα ΕΠΑΛ και 1.008 εκπαιδευτικοί θα μετέχουν στις λυκειακές επιτροπές εξετάσεων.

Επίσης, θα λειτουργήσουν τέσσερα ειδικά βαθμολογικά κέντρα, έξι εξεταστικά κέντρα αγγλικών και δύο εξεταστικά κέντρα – δοκιμασιών για ΤΕΦΑΑ.

Η πρόεδρος Εξεταστικής Επιτροπής Διεύθυνσης Β’Βάθμιας Μαγνησίας Ρηγώ Φασουράκη ανέφερε ότι για τα ΓΕΛ οι υποψήφιοι είναι 1.353 και 152 με το παλιό σύστημα, και 370 υποψήφιοι για τα ΕΠΑΛ.

Στη Μαγνησία, θα λειτουργήσουν 22 εξεταστικά κέντρα – ένα επιπλέον σε σχέση με πέρυσι στο Μουσικό Σχολείο, τρία εξεταστικά στα ΕΠΑΛ, εκπαιδευτικοί και διοικητικοί ανέρχονται περίπου στους 300, το βοηθητικό προσωπικό είναι περίπου 47 και δυνητικοί  επιτηρητές περίπου 900.

Για τα Αγγλικά υπάρχουν τρία εξεταστικά κέντρα, ενώ έχει μοιραστεί το υγειονομικό υλικό στα σχολεία και συνέστησε ψυχραιμία.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρέμβαση Κων. Μαραβέγια για τη χρηματοδότηση δύο σημαντικών έργων οδοποιίας στο Δήμο Νοτίου Πηλίου… - https://t.co/mhfKDEYia9 -

  • Καλλιεργούσαν κάνναβη στα Τρίκαλα - https://t.co/p9lgObSL6x -

  • Παρολίγο αυτόχειρας 35χρονος στον Βόλο - https://t.co/65uBV17aNN -

"Αλιεύοντας" την είδηση