Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Οι υποψήφιοι Πανελλαδικών στη Μαγνησία ξεπερνούν τους 1.500
Οι υποψήφιοι Πανελλαδικών στη Μαγνησία ξεπερνούν τους 1.500

Οι υποψήφιοι Πανελλαδικών στη Μαγνησία ξεπερνούν τους 1.500

Πάνω από 5.000 οι στη Θεσσαλία

Ο περιφερειακός επόπτης Πανελλαδικών Εξετάσεων Θεσσαλίας και διευθυντής Β’/θμιας Σωκρ. , τόνισε ότι πλέον ξεκινάμε την τελευταία πράξη και οι εξετάσεις θα διεξαχθούν με ό,τι πιο αδιάβλητο και συνεπές.

Στη Θεσσαλία οι των πανελλαδικών ανέρχονται σε 5.077 οι των , σε 557 οι υποψήφιοι με το παλιό σύστημα και 1.335 οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Συνολικά θα λειτουργήσουν 72 για τα , 10 γι ατα ΕΠΑΛ και 1.008 εκπαιδευτικοί θα μετέχουν στις λυκειακές επιτροπές εξετάσεων.

Επίσης, θα λειτουργήσουν τέσσερα ειδικά βαθμολογικά κέντρα, έξι εξεταστικά κέντρα αγγλικών και δύο εξεταστικά κέντρα – δοκιμασιών για .

Η πρόεδρος Εξεταστικής Επιτροπής Διεύθυνσης Β’Βάθμιας Ρηγώ Φασουράκη ανέφερε ότι για τα ΓΕΛ οι υποψήφιοι είναι 1.353 και 152 με το παλιό σύστημα, και 370 υποψήφιοι για τα ΕΠΑΛ.

Στη , θα λειτουργήσουν 22 εξεταστικά κέντρα – ένα επιπλέον σε σχέση με πέρυσι στο Μουσικό Σχολείο, τρία εξεταστικά στα ΕΠΑΛ, εκπαιδευτικοί και διοικητικοί ανέρχονται περίπου στους 300, το βοηθητικό προσωπικό είναι περίπου 47 και δυνητικοί  επιτηρητές περίπου 900.

Για τα Αγγλικά υπάρχουν τρία εξεταστικά κέντρα, ενώ έχει μοιραστεί το υγειονομικό υλικό στα και συνέστησε ψυχραιμία.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση