Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Οι αγρότες κλείνουν σήμερα τα Τέμπη
Οι αγρότες κλείνουν σήμερα τα Τέμπη

Οι αγρότες κλείνουν σήμερα τα Τέμπη

Οι αγρότες από το μπλόκο της ας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, σχεδιάζοντας για σήμερα αποκλεισμό των Τεμπών, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο το μεσημέρι, οι αγρότες από το πανθεσσαλικό μπλόκο θα κατευθυνθούν προς τις σήραγγες των Τεμπών με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα , όπου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση, κόβοντας πρακτικά τη χώρα στα δύο για ορισμένες ώρες.

Η ελήφθη μετά τη γενική συνέλευση του μπλόκου της ας πριν τρεις ημέρες, ως αντίδραση στην άρνηση της ς για συνάντηση με κλιμάκιο υπουργών υπό τον πρωθυπουργό ή τον αρόεδρο της ς.

Στην Καστοριά,  αγρότες και της περιοχής με τα αγροτικά τους , προγραμματίζουν συγκέντρωση τσ στις 12 το μεσημέρι, έξω από το της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου.

Σε αποκλεισμό του δρόμου και στο Δερβένι, από τη μία έως τις 2 το μεσημέρι, προσανατολίζονται και οι αγρότες της περιοχής, οι οποίοι επιδιώκουν να κλείσουν και τους παράδρομους στη δυτική είσοδο και έξοδο της Θεσσαλονίκης προς Καβάλα.

Γύρω στις 12 θα κλείσουν αγρότες τον δρόμο στο ύψος των Μαλγάρων, ενώ την ίδια ώρα θα κινητοποιηθούν και οι αγρότες στην Κουλούρα Ημαθίας. Στις  οι αγρότες θα προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων μετά τις 2 το μεσημέρι.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση