Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Οδικές βελτιώσεις για την Ανάβαση Πορταριάς
Οδικές βελτιώσεις για την Ανάβαση Πορταριάς

Οδικές βελτιώσεις για την Ανάβαση Πορταριάς

Στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης, με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, της 38ης Ανάβασης Πορταριάς, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2018, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, πραγματοποιεί σημαντικές παρεμβάσεις στην διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες οδηγοί, στο ορεινό οδικό δίκτυο του Πηλίου.

Για μια ακόμη χρονιά το ιστορικό αυτό αθλητικό γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το Νομό Μαγνησίας και όλη την Ελλάδα, που διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, στηρίζεται έμπρακτα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και αναμένεται και φέτος η άψογη διοργάνωσή του, ικανοποιώντας στο έπακρο αθλητές και φίλους του αθλήματος.

Οι ασφαλτικές και τεχνικές εργασίες του οδοστρώματος της ειδικής διαδρομής που θα ακολουθήσουν οι αθλητές – οδηγοί, είναι στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση του οδικού δικτύου Νομού Μαγνησίας (Ασφαλτικά – Σήμανση – Ασφάλεια), προϋπολογισμού 1.800.000,00 €».

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και όλοι οι συνδιοργανωτές της 38ης Ανάβασης Πορταριάς, έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων, με σκοπό, αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού και φίλοι του αθλήματος, να ζήσουν ένα όμορφο και συναρπαστικό θέαμα. Εμείς ως Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουμε και φέτος έμπρακτα την Ανάβαση Πορταριάς, έχοντας άριστη συνεργασία με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, πραγματοποιώντας ασφαλτικές εργασίες όπου χρειάζεται κατά μήκος της ειδικής διαδρομής που θα ακολουθήσουν οι αθλητές – οδηγοί».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έργα 601.086,76 ευρώ ξεκινούν στη Μαγνησία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/PVuEz82zGY -

  • Πολυπληθές fam trip σημαντικών Tour Operators στη Θεσσαλία - https://t.co/vOfSEyW1lB -

  • Σχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων - https://t.co/djnZ3Htd1l -

"Αλιεύοντας" την είδηση