Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Οδηγός αστικού λεωφορείου παρέσυρε ποδηλάτη και “έφαγε” 23 μήνες
Οδηγός αστικού λεωφορείου παρέσυρε ποδηλάτη και “έφαγε” 23 μήνες

Οδηγός αστικού λεωφορείου παρέσυρε ποδηλάτη και “έφαγε” 23 μήνες

“Κμπάν” συνολικής ποινής 23 μηνών “έριξε” χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε 43χρονο Βολιώτη οδηγό λεωφορείου του Αστικού , που κατηγορούνταν πως παρέσυρε έναν 42χρονο ποδηλάτη στη έα Ιωνία και τον παράτησε στο οδόστρωμα, χωρίς να τον βοηθήσει ελαφρά τραυματισμένο.

Ο άνδρας που εκπροσωπήθηκε στο Δικαστήριο δια πληρεξουσίου συνηγόρου κατηγορούνταν για πρόκληση ελαφριάς σωματικής βλάβης από και μη σύννομη συμπεριφορά μετά το ατύχημα, καθώς στις 15 Σεπτεμβρίου του 2015 ενώ κινούνταν με το λεωφορείο επί της Λεωφόρου Ειρήνης, φέρεται να παρέσυρε τον 42χρονο ποδηλάτη.

Το θύμα έπεσε στο δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ελαφρά, με τον δικηγόρο του οδηγού να υποστηρίζει πως ο 42χρονος φοβήθηκε και έχασε την ισορροπία του πέφτοντας πάνω στο λεωφορείο.

Μια μάρτυρας επιβάτης του οχήματος, ανέφερε πως δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, παρά μόνο είδε πεσμένο στο δρόμο τον ποδηλάτη, ενώ ένας ακόμα μάρτυρας που κατάθεσε στο Μονομελές, ισχυρίστηκε πως ο 43χρονος δεν αντελήφθη πως είχε χτυπήσει το θύμα.

Στην κατάθεση του ο ποδηλάτης υποστήριξε πως πάσχει από επιληψία, και μιλώντας για τις συνθήκες του υ είπε πως την που τον προσπερνούσε το λεωφορείο τον χτύπησε με τη δεξιά πλευρά, ρίχνοντας τον στο δρόμο, με τον οδηγό να συνεχίζει την πορεία του σταματώντας λίγο πιο κάτω και στη συνέχεια να φεύγει χωρίς να τον βοηθήσει.

Έτσι το Δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο συνολική ποινή φυλάκισης 23 μηνών με τριετή , δικαίωμα έφεσης και αφαίρεση διπλώματος για τρεις μήνες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση