Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Όχι της εισαγγελικής αρχής στην πρόταση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα
Όχι της εισαγγελικής αρχής στην πρόταση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα

Όχι της εισαγγελικής αρχής στην πρόταση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα

Αρνητική φέρεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση του εισαγγελικού λειτουργού προς το τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών σχετικά με την παροχή τακτικής άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Παρά την πρόσφατη αναιρετική απόφαση του Αρείου Πάγου στο δικαστικό βούλευμα με το οποίο του είχε απορριφθεί το αίτημά του -που τον οδήγησε σε πείνας, η εισαγγελική αρχή που ανέλαβε να συντάξει τη σχετική εισήγηση, έχει την ότι δεν πρέπει καν να εξεταστεί το νέο αίτημα για τη χορήγηση της άδειας.

Κι αυτό γιατί επικαλείται την ποινική που ασκήθηκε πρόσφατα τόσο στον ίδιο, όσο και σε άλλους κρατούμενους για στάση σε βαθμό κακουργήματος.

Συγκεκριμένα στον Δημήτρη Κουφοντίνα αποδίδεται η κατηγορία της απλής συνέργειας (δια ψυχικής συνδρομής) σε βαθμό κακουργήματος στη στάση κρατουμένων που μάλιστα φέρεται να έγινε σε άλλο της φυλακής, επειδή συνυπέγραψε ανακοίνωση συμπαράστασης με άλλους συγκρατουμένους του σε απεργό πείνας.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να συνεδριάσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, όπου θα κρίνει την τελική τύχη του αιτήματος αδείας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράσυρση άνδρα στο κέντρο του Βόλου #τροχαίο - https://t.co/nbYZYNE24p -

  • Πρόσληψη ενός έκτακτου πλοηγού στο Λιμεναρχείο Βόλου #ΚεντρικόΛιμεναρχείοΒόλου - https://t.co/Dugzr1pAVc -

  • Έργα ύψους 10,3 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό #Αλμυρός - https://t.co/WihD9EW2Yi -

"Αλιεύοντας" την είδηση