Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Όχι της εισαγγελικής αρχής στην πρόταση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα
Όχι της εισαγγελικής αρχής στην πρόταση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα

Όχι της εισαγγελικής αρχής στην πρόταση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα

Αρνητική φέρετι να είναι σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση του εισαγγελικού λειτουργού προς το τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου σχετικά με την παροχή τακτικής ς στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Παρά την πρόσφατη αναιρετική απόφαση του Αρείου Πάγου στο δικαστικό με το οποίο του είχε απορριφθεί το αίτημά του -που τον οδήγησε σε , η εισαγγελική αρχή που ανέλαβε να συντάξει τη σχετική εισήγηση, έχει την ότι δεν πρέπει καν να εξεταστεί το νέο αίτημα για τη χορήγηση της ς.

Κι αυτό γιατί επικαλείται την ποινική που ασκήθηκε πρόσφατα τόσο στον ίδιο, όσο και σε άλλους κρατούμενους για στάση σε βαθμό κακουργήματος.

Συγκεκριμένα στον Δημήτρη Κουφοντίνα αποδίδεται η κατηγορία της απλής συνέργειας (δια ψυχικής συνδρομής) σε βαθμό κακουργήματος στη στάση κρατουμένων που μάλιστα φέρεται να έγινε σε άλλο κτίριο της ς, επειδή συνυπέγραψε συάστασης με άλλους συγκρατουμένους του σε απεργό πείνας.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να συνεδριάσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, όπου θα κρίνει την τελική τύχη του αιτήματος αδείας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση