Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Όχι “παραφωνίες”, αλλά ελλείψεις στα σούπερ μάρκετ του Βόλου
Όχι “παραφωνίες”, αλλά ελλείψεις στα σούπερ μάρκετ του Βόλου

Όχι “παραφωνίες”, αλλά ελλείψεις στα σούπερ μάρκετ του Βόλου

Το Σάββατο 21-03-2020 κλιμάκιο υπαλλήλων του Τμήματος Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης των Περιφερειακών Ενοτήτων και Σποράδων, διενέργησε ελέγχους σε υπεραγορές (SUPER MARKETS) για τη διαπίστωση της εύρυθμης λειτουργίας της ς, εξ αιτίας εμφάνισης του κορωναϊού CONID-19.

Κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκαν τα παρακάτω:

  1. Επάρκεια προϊόντων τροφίμων, χαρτικών.

  2. Έλλειψη παρατηρείται σε: 

  3. α) Προϊόντα ς

  4. β) Προϊόντα αιθυλικής αλκοόλης

  5. γ) Αντισηπτικά προϊόντα.

  6. Σύμφωνα με τους υπεύθυ λειτουργίας των καταστημάτων, από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει επάρκεια και σε αυτά τα είδη.

  7. Δεν παρατηρήθηκε συγχρωτισμός ατόμων στα καταστήματα που ελέγχθηκαν.

  8. Κατά την είσοδο των πελατών σε αυτά τηρούνταν σειρά προτεραιότητας με κάρτα.

Η ΠΕΜΣ τόνισε την εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού COVID-19 και τη λήψη των αναγκαίων μέτρων, προκειμένου να διασφαλισθεί η στήριξη της κοινωνίας και της ς και η ομαλή λειτουργία της ς.

Οι από κλιμάκια των συναρμοδίων υπηρεσιών των περιφερειακών ενοτήτων θα συνεχισθούν με αμείωτη , για την τήρηση των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου και των κατ΄ εξουσιοδότηση αυτών εκδιδομένων Υπουργικών Αποφάσεων και θα αφορούν στην επάρκεια και στην πώληση οποιουδήποτε αγαθού ή υπηρεσίας που είναι απαραίτητο για την υγεία, τη διατροφή, τη μετακίνηση και την ασφάλεια του καταναλωτή. Καμία ανοχή, οι παραβάτες θα τιμωρούνται παραδειγματικά. Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση