Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » «Οχι» από Τσίπρα, Μιχαλολιάκο, Κουτσούμπα, Καμμένο στο συμβούλιο αρχηγών
«Οχι» από Τσίπρα, Μιχαλολιάκο, Κουτσούμπα, Καμμένο στο συμβούλιο αρχηγών

«Οχι» από Τσίπρα, Μιχαλολιάκο, Κουτσούμπα, Καμμένο στο συμβούλιο αρχηγών

Αρνητική ήταν η απάντηση των κ.κ.Τσίπρα, Μιχαλολιάκο, Κουτσούμπα και Καμμένο στον κύκλο τηλεφωνικών επαφών του Προέδρου της ς, Προκόπη Παυλόπουλου με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να διαπιστωθεί η στάση τους έναντι ενδεχόμενης σύγκλησης συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, μετά την ολο του κύκλου των διερευνητικών εντολών.

Ο κ. δημοσιοποίησε όπως αναμενόνταν, με επίσημη ανακοίνωσή του, τους λόγους της μη σύγκλησης του, καθώς και την έναρξη της διαδικασίας για την ορκωμοσία της υπηρεσιακής ς υπό την κ. . Με δεδομένο το γεγονός ότι, μετά την λήξη της ς των Προέδρων των ως άνω τριών Ανώτατων Δικαστηρίων, μόνον η θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου έχει πληρωθεί, ο Πρόεδρος της ς υποχρεούται ν' αναθέσει την εντολή, για τον σχηματισμό Κυβέρνησης όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής προκειμένου να διενεργήσει εκλογές.

Η ανώτατη δικαστικός κ. θα ορκιστεί υπηρεσιακή πρωθ απόψε στις 20:00 και αμέσως μετά αναμένεται να μεταβεί στο Μέγαρο και να παραλάβει από τον κ. Αλέξη Τσίπρα. Η κυβέρνησή της κας Θάνου, η σύνθεση της οποίας βρίσκεται υπό διαμόρφωση με αρκετά ονόματα να έχουν ήδη γίνει γνωστά, θα ορκιστεί αύριο σε ώρα που θα καθορισθεί ύστερα από συνεννόηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και της νέας πρωθυπουργού.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση