Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ο Σάκης Ρουβάς θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο την 1η Δεκεμβρίου
Ο  Σάκης Ρουβάς θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο την 1η Δεκεμβρίου

Ο Σάκης Ρουβάς θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο την 1η Δεκεμβρίου

Μία λαμπερή φωταγώγησης της πόλης γεμάτη συναίσθημα και Χριστουγεννιάτικη μαγεία, στην παραλία του Βόλου

Σε μία μοναδική έναρξης, ο Δήμος Βόλου θα δώσει το έναυσμα του εορτασμού Χριστουγέννων 2016 – Πρωτοχρονιάς 2017. Ο εκ των κορυφαίων καλλιτεχνών της χς, ο ως επίτιμος προσκεκλημένος θα σημάνει την έναρξη της μεγαλύτερης ς και θα αποκαλύψει το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης (στον οποίο φέτος προστίθεται το δέντρο ύψους 24 μέτρων με 80.000 λαμπάκια μαζί με την επιβλητική «Αργώ» και τον εντυπωσιακό «μπλε ουρανό») σε μία τελετή που διοργανώνεται για να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.

ια το μουσικό μέρος της τελετής συμπράττουν 40 δεξιοτέχνες μουσικοί της πόλης του Βόλου, οι οποίοι με μαέστρο τον Ιωακείμ Μπαλτσαβιά θα συνοδεύουν μουσικά τη σοπράνο και μονωδίας Σύλβια Τσιμπανάκου, το μουσικό σύνολο Voice and Voices, τα 100 παιδιά μέλη της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.
Την αποκάλυψη του φωτεινού διακόσμου της πόλης, του εντυπωσιακού μπλε ουρανού και της επιβλητικής «Αργούς», θα συνοδεύσει μία σειρά εκπλήξεων για τους θεατές της εκδήλωσης, η οποία θα διαρκέσει περίπου 50 λεπτά και θα μεταδοθεί δορυφορικά σε κάθε γωνιά της γης.

Η ανεπανάληπτη φωταγώγηση θα εμπλουτιστεί με χιλιάδες βεγγαλικά που θα φωτίσουν τον ουρανό του Βόλου για να ακολουθήσει «Χριστουγεννιάτικος Περίπατος» του αγαπημένου μας Σάκη με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου και Χριστουγεννιάτικες άμαξες κατά μήκος της οδού Δημητριάδος προς το Χριστουγεννιάτικο Χωριό σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο φωτισμό.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 80 μουσικοί, 100 χορωδοί του Δημοτικού Ωδείου και του Voice and Voices, 60 χορευτές, καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου, οι χορογράφοι Κωνσταντίνος Πανόπουλος (Σχολή Χορού Break a Move) και Βάσω Τηλιοπούλου (Σχολή Χορού Chorus Line), ο μαέστρος Ι. Μπαλτσαβιάς, o Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου και συνθέτης Ανδρέας Μιμαίος και η Σοπράνο Σ. Τσιμπανάκου, δηλαδή το σημαντικότερο καλλιτεχνικό δυναμικό όχι μόνο της πόλης του Βόλου, αλλά από το δυναμικό μίας μεγάλης ευρωπαϊκής πόλης με παρελθόν και μέλλον στον πολιτισμό.

Κάτω από τη ά του μυθικού πλοίου της Αργούς η πόλη του Βόλου και οι δημότες της θα στείλουν σε όλη την Ελλάδα ένα ελπίδας και αισιοδοξίας και θα αποδείξουν ότι «Όταν Θέλουμε, Μπορούμε». ιατί ο Βόλος μας μαγεύει, ο Βόλος μας ενώνει, γιατί έτσι πετύχαμε να είναι σήμερα ο Βόλος μας ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός και αυτή την εποχή του χρόνου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση