Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Ο Κ. Αγοραστός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο
Ο Κ. Αγοραστός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο

Ο Κ. Αγοραστός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο

Για τη συμβολή του στη χρηματοδότηση της Ελλάδας, με 1,7 δισ, από την ΕΕ προκειμένου να αντιμετωπισθεί η , ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στη που είχαν το πρωί του Σαββάτου οι δυο στο Προεδρικό Μέγαρο.

της Δημοκρατίας επαίνεσε τη συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο σε ό,τι αφορά την εξοικονόμηση ευρωπαϊκών πόρων, όσο και σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, αφού οι δήμοι και οι είναι οι δομές της Δημόσιας Διοίκησης που πρώτες καλούνται να διαχειρισθούν τις εκατοντάδες χιλιάδες προσφύγων που εισρέουν συνεχώς στη χώρα. Αυτές είναι ουσιαστικά υπεύθυνες για την υποδοχής τους.

Όπως συγκεκριμένα είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «η Τοπική Αυτοδιοίκηση εκεί (σ.σ. στο προσφυγικό) απέδειξε ότι ξέρει να χειρίζεται αυτό το μείζον θέμα. Και με τρόπο, ο οποίος βοηθάει τους κατοίκους στις συγκεκριμένες περιοχές να αντιμετωπίσουν αυτό το μεγάλο πρόβλημα, αλλά και προστατεύει τον Άνθρωπο, την αξία του, την αξιοπρέπειά του. Γιατί εμείς, οι Έλληνες, έχουμε αποδείξει, με βάση τον Πολιτισμό μας και την Ιστορία μας, ότι πριν απ?όλα είναι ο Άνθρωπος. Και σ?αυτόν τον τομέα έχουμε δώσει μαθήματα, στην κυριολεξία, και σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση