Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ο ΕΟΤ διέθεσε κονδύλι 470.000 ευρώ για διαφήμιση του ελληνικού τουρισμού
Ο ΕΟΤ διέθεσε κονδύλι 470.000 ευρώ για διαφήμιση του ελληνικού τουρισμού

Ο ΕΟΤ διέθεσε κονδύλι 470.000 ευρώ για διαφήμιση του ελληνικού τουρισμού

Στην έγκριση υλοποίησης διαφημιστικών ενεργειών προχώρησε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, με στόχο την του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω του διεθνούς δικτύου Yahoo στη Μέση Ανατολή και στις αραβικές χώρες, μέσω του MSN στις αγορές της Βρετανίας και της ς και μέσω της Samsung Smart TV στις αγορές της Βρετανίας και της ς.

Ο ΕΟΤ για την υλοποίηση και των τριών διαφημιστικών προγραμμάτων αποφάσισε να διαθέσει κονδύλι που ξεπερνά τις 470.000 ευρώ. Η διαφημιστική πρόταση της Yahoo που απεδέχθη ο ΕΟΤ περιλαμβάνει την προβολή της χώρας σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αρα, Κατάρ, Ομάν και Μπαχρέιν. Σύμφωνα με τον ΕΟΤ το εν λόγω διαδικτυακό δίκτυο που είναι πρώτο σε επισκεψιμότητα στις παραπάνω αγορές θα διασφαλίσει τη διαδικτυακή διεθνή προβολή του Οργανισμού με περίπου 62 εκατ. διαφημιστικές εμφανίσεις. Στόχος των δράσεων είναι η ενίσχυση της Ελλάδας ως μοναδικού πολυτελούς «ονειρικού» προορισμού στη Μέση Ανατολή και στις αραβικές χώρες με στόχο την άμεση προσέλκυση ενός ικανοποιητικού μεριδίου αφίξεων. Επίσης, επιδιώκεται η ενίσχυση της θετικής και ολοκληρωμένης ψηφιακής εμπειρίας για την Ελλάδα ως θεματικού ταξιδιωτικού προορισμού και η αποτελεσματική επιρροή στη λήψη απόφασης με στόχευση στους μεμονωμένους και τελευταίας στιγμής ταξιδιώτες που περιλαμβάνονται στο κοινό των χωρών αυτών.

Η διαφημιστική του ΕΟΤ μέσω του MSN συνίσταται στη ενός ταξιδιωτικού microsite που θα βρίσκεται στην κατηγορία «Ταξίδι» με συγκεκριμένη δομή περιεχομένου και θα περιλαμβάνει άρθρα, εικόνες, βίντεο, κουίζ, σε Βρετανία και .

Κατά τον ΕΟΤ η διαφημιστική που θα γίνει μέσω της Samsung Smart TV έχει ως στόχο τη μιας διαδραστικής εμπειρίας σε ένα κοινό υψηλού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου σε Βρετανία και . Το κοινό αυτό αριθμεί 4 εκατ. μηνιαίως δραστήριους χρήστες με συνδεδεμένες συσκευές εκ των οποίων 2,5 εκατ. βρίσκονται στη Βρετανία και 1,5 εκατ. στη Βραζιλία.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση