Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΝΟΔΕ: Να συνταχθούν με τη ΝΔ οι πολίτες της Μαγνησίας
ΝΟΔΕ: Να συνταχθούν με τη ΝΔ οι πολίτες της Μαγνησίας

ΝΟΔΕ: Να συνταχθούν με τη ΝΔ οι πολίτες της Μαγνησίας

Σε κλίμα σύμπνοιας, συνεργασίας και αισιοδοξίας συνεδρίασε απόψε η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας ης ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, εν όψει των επικείμενων εκλογών.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος και οι υποψήφιοι βουλευτές του ψηφοδελτίου των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, Μακρή Ζέττα, Κοκκίνης Αθανάσιος, Καλτσογιάννης Γεώργιος και Αντωνοπούλου-Μπουρούνη Έλενα, ενώ δικαιολογημένα απουσίαζαν οι Μιτζικός Μιχαήλ, Παπαδόπουλος Κων/νος και Καπάνη Μαρία οι οποίοι ενημερώθηκαν και συμφώνησαν με τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Στη συνεδρίαση, αφού προηγήθηκε πολιτική ανασκόπηση των όσων συνέβησαν από τον προηγούμενο Ιανουάριο έως σήμερα, τα στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κατέληξαν διατυπώνοντας πλήθος επιχειρημάτων, ότι η κυβερνητική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υπήρξε καταστροφική για τον τόπο.

Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράμμισαν το θετικό πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται για την παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και δήλωσαν τη συμμετοχή τους και την πίστη τους σ’ έναν αγώνα νικηφόρο για την παράταξη και κυρίως για την πατρίδα.

Στη συνέχεια, κατατέθηκαν προτάσεις για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η τοπική ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Με ομοφωνία αποφασίστηκαν οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν, καθώς και η γενικότερη πολιτική επικοινωνία, προκειμένου όλοι οι πολίτες της Μαγνησίας να προσέλθουν στις κάλπες με πλήρη ενημέρωση, ψυχραιμία και λογική.

Επίσης συζητήθηκε η συγκρότηση, βάσει της εγκυκλίου του κόμματος, της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, με συντονιστή τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε και η οργάνωση των κλιμακίων που θα επισκεφθούν όλες τις περιοχές της Μαγνησίας για να γνωστοποιήσουν τις θέσεις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που οδηγούν σε έξοδο από την κρίση.

Οι συνεδριάσεις των τοπικών οργάνων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα είναι συνεχείς, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σύνολο των οργανωτικών ζητημάτων του προεκλογικού αγώνα.

Τέλος, η ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και οι υποψήφιοι βουλευτές, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Μαγνησίας, ανεξάρτητα από τις μέχρι σήμερα πολιτικές τους επιλογές, να πλαισιώσουν τις τάξεις της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η οποία αποτελεί τη μόνη μεγάλη, αξιόπιστη, συμπαγή, ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη της χώρας.

Στόχος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τονίστηκε στη συνεδρίαση, είναι η επιστροφή της χώρας στην πολιτική σταθερότητα και την οικονομική ανάπτυξη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εντατικά συνεχίζει κάθε δράση ο ΣΔΥ Βόλου, με επίκεντρο το 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival… - https://t.co/x3uuRgbfNY -

  • Πομπέο: Μόνιμα στην Σούδα το πολεμικό πλοίο Hershel «Woody» Williams - https://t.co/SdsHt3lfZg -

  • Στην «τσιμπίδα» της ΑΑΔΕ 83.000 φορολογούμενοι με αδήλωτα εισοδήματα - https://t.co/CP3CDDVT6l -

"Αλιεύοντας" την είδηση