Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » ΝΥΤ: Η Ελλάδα πρέπει να προσέχει τον κ. Πούτιν
ΝΥΤ: Η Ελλάδα πρέπει να προσέχει τον κ. Πούτιν

ΝΥΤ: Η Ελλάδα πρέπει να προσέχει τον κ. Πούτιν

Ο κ. Πούτιν θέλει να συμμαχήσει με κάθε ηγέτη ο οποίος εμφανίζεται να διαφωνεί με την Ευρωπαϊκή Ενωση και ο κ. πρέπει να προσέξει για να μην χρησιμοποιηθεί με στόχο την υπονόμευση της ευρωπαϊκής ενότητας.

Αυτό τονίζεται στο κύριο άρθρο των New York Times, με τίτλο “Η πρέπει να προσέχει τον κ. Πούτιν”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στη , μία μέρα πριν την καταβολή της δόσης των 458 εκατ. ευρώ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως επίσης η κριτική την οποία έχει ασκήσει με δηλώσεις του στις Ευρωπαϊκές κυρώσεις εναντίον της ς για την Ουκρανία, δημιουργούν ερωτηματικά ως προς το τι ακριβώς θέλει να πετύχει.

“Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι η δεν μπορεί να βασιστεί στην για την οικονομική διάσωσή της…” αναφέρεται στο άρθρο των ΝΥΤ. “Η κάθετη πτώση της τιμής του πετρελαίου και, σε μικρότερο βαθμό, οι δυτικές κυρώσεις έχουν ζημιώσει την ρωσική οικονομία και έχουν περιορίσει την δυνατότητα του κ. Πούτιν να παρέχει βοήθεια σε άλλες χώρες…”

” Oι κυρώσεις έχουν πραγματικές επιπτώσεις στη σία και πρέπει να διατηρηθούν” υποστηρίζουν στο άρθρο τους οι ΝΥΤ. “Αλλά πρέπει να ανανεώνονται κατά περιόδους και επ' αυτού πρέπει να συμφωνήσουν όλα τα μέλη της Ε.Ε., συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Αν ο κ. επικρίνει δημοσίως τις κυρώσεις ενώ βρίσκεται στη , ο κ. Πούτιν θα έχει πετύχει έναν θρίαμβο δημοσίων σχέσεων…”

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση