Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΟΣΜΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΥΤ: Η Ελλάδα πρέπει να προσέχει τον κ. Πούτιν
ΝΥΤ: Η Ελλάδα πρέπει να προσέχει τον κ. Πούτιν

ΝΥΤ: Η Ελλάδα πρέπει να προσέχει τον κ. Πούτιν

Ο κ. Πούτιν θέλει να συμμαχήσει με κάθε ηγέτη ο οποίος εμφανίζεται να διαφωνεί με την Ευρωπαϊκή Ενωση και ο κ. Τσίπρας πρέπει να προσέξει για να μην χρησιμοποιηθεί με στόχο την υπονόμευση της ευρωπαϊκής ενότητας.

Αυτό τονίζεται στο κύριο άρθρο των , με τίτλο “Η Ελλάδα πρέπει να προσέχει τον κ. Πούτιν”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στη Μόσχα, μία μέρα πριν την καταβολή της δόσης των 458 εκατ. στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως επίσης η κριτική την οποία έχει ασκήσει με του στις Ευρωπαϊκές εναντίον της Ρωσίας για την Ουκρανία, δημιουργούν ερωτηματικά ως προς το τι ακριβώς θέλει να πετύχει.

“Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να βασιστεί στην Ρωσία για την οικονομική διάσωσή της…” αναφέρεται στο άρθρο των ΝΥΤ. “Η κάθετη πτώση της τιμής του πετρελαίου και, σε μικρότερο βαθμό, οι δυτικές έχουν ζημιώσει την ρωσική οικονομία και έχουν περιορίσει την δυνατότητα του κ. Πούτιν να παρέχει σε άλλες χώρες…”

” Oι κυρώσεις έχουν πραγματικές επιπτώσεις στη Ρωσία και πρέπει να διατηρηθούν” υποστηρίζουν στο άρθρο τους οι ΝΥΤ. “Αλλά πρέπει να ανανεώνονται κατά περιόδους και επ’ αυτού πρέπει να συμφωνήσουν όλα τα μέλη της , συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Αν ο κ. Τσίπρας επικρίνει δημοσίως τις κυρώσεις ενώ βρίσκεται στη Μόσχα, ο κ. Πούτιν θα έχει πετύχει έναν θρίαμβο δημοσίων σχέσεων…”

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση