Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νικητής ο Ελληνικός λαός στο χθεσινό δημοψήφισμα
Νικητής ο Ελληνικός λαός στο χθεσινό δημοψήφισμα

Νικητής ο Ελληνικός λαός στο χθεσινό δημοψήφισμα

Το χθεσινό του δημοψηφίσματος έστειλε ένα ηχηρό ΌΧΙ τόσο στην Ευρώπη όσο και στο εσωτερικό της χώρας και τους πολιτικούς της ταγούς.

Κάποιοι από αυτούς πήγαν τους (Βενιζέλος και Σαμαράς) και ο  πρωθυπουργός καλείται να υλοποιήσει ό,τι υποσχέθηκε και στο χρόνο που δεσμεύτηκε γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Ενός πολιτικού κατεστημένου που θέλει τον λαό εξαθλιωμένο και όχι υπερήφανο.

Το χθεσινό του δημοψηφίσματος δε μπορεί σε καμία περίπτωση να το καρπωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί απλούστατα το ηχηρό ΌΧΙ το έδωσε ο ς λαός και μάλιστα σε ποσοστά που αν ήταν μικρότερη η αποχή να άγγιζαν και τα εκείνα που είχε πάρει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, κατά τη μεταπολίτευση.

Απλώς οι Έλληνες σιχάθηκαν το σάπιο πολιτικό σύστημα, που λυμαίνονταν τα πάντα και βόλευε ημετέρους για ίδιον πολιτικό όφελος, ενώ έπρεπε να κάνει ουσιαστική , σε μια χώρα με συγκριτικά πλεονετα, τις τράπεζες “νταβατζήδες” και κυρίως την ιδιωτική τηλεόραση (στο ίδιο τριπάκι μπήκαν και άλλα ΜΜΕ, όπως και τα ) που με γκαιμπελίστικη μέθοδο επιχείρησαν να επιβάλλουν το ΝΑΙ, αν κι αυτό γύρισε μπούμερανγκ τελικώς.

Εδώ θα εξάρω τη στάση του pagasitikosnews.com, που όλο αυτό το διάστημα του πολιτικού ξεκατινιάσματος κι ενός διαφαινόμενου διχασμού του λαού, κράτησε μια σοβαρή στάση, έκανε σαφή ενημέρωση των γεγονότων, κρατώντας ίσες αποστάσεις και χωρίς να επιχειρεί να ωθήσει τους αναγνώστες στη μια ή στην άλλη πλευρά.

Γιατί στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική έτσι αντιλαμβανόμαστε τη δημοσιογραφία κι επειδή απλούστατα όλοι μπορεί να είμαστε ίσοι, αλλά σε καμία περίπτωση ίδιοι.

"Αλιεύοντας" την είδηση