Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νικητής ο Ελληνικός λαός στο χθεσινό δημοψήφισμα
Νικητής ο Ελληνικός λαός στο χθεσινό δημοψήφισμα

Νικητής ο Ελληνικός λαός στο χθεσινό δημοψήφισμα

Το χθεσινό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έστειλε ένα ηχηρό τόσο στην Ευρώπη όσο και στο εσωτερικό της χώρας και τους πολιτικούς της ταγούς.

Κάποιοι από αυτούς πήγαν σπίτι τους (Βενιζέλος και Σαμαράς) και ο Έλληνας πρωθυπουργός καλείται να υλοποιήσει ό,τι υποσχέθηκε και στο χρόνο που δεσμεύτηκε γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Ενός πολιτικού κατεστημένου που θέλει τον ελληνικό λαό εξαθλιωμένο και υπερήφανο.

Το χθεσινό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δε μπορεί σε καμία περίπτωση να το καρπωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί απλούστατα το ηχηρό το έδωσε ο ελληνικός λαός και μάλιστα σε ποσοστά που αν ήταν μικρότερη η αποχή να άγγιζαν και τα εκείνα που είχε πάρει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, κατά τη μεταπολίτευση.

Απλώς οι Έλληνες σιχάθηκαν το σάπιο πολιτικό σύστημα, που λυμαίνονταν τα πάντα και βόλευε ημετέρους για ίδιον πολιτικό όφελος, ενώ έπρεπε να κάνει ουσιαστική ανάπτυξη, σε μια χώρα με συγκριτικά πλεονεκτήματα, τις τράπεζες “νταβατζήδες” και κυρίως την ιδιωτική τηλεόραση (στο ίδιο τριπάκι μπήκαν και άλλα ΜΜΕ, όπως και τα social media) που με γκαιμπελίστικη μέθοδο επιχείρησαν να επιβάλλουν το ΝΑΙ, αν κι αυτό γύρισε μπούμερανγκ τελικώς.

Εδώ θα εξάρω τη στάση του pagasitikosnews.com, που όλο αυτό το διάστημα του πολιτικού ξεκατινιάσματος κι ενός διαφαινόμενου διχασμού του λαού, κράτησε μια σοβαρή στάση, έκανε σαφή ενημέρωση των γεγονότων, κρατώντας ίσες αποστάσεις και χωρίς να επιχειρεί να ωθήσει τους αναγνώστες στη μια ή στην άλλη πλευρά.

Γιατί στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική εφημερίδα έτσι αντιλαμβανόμαστε τη δημοσιογραφία κι επειδή απλούστατα όλοι μπορεί να είμαστε ίσοι, αλλά σε καμία περίπτωση ίδιοι.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση