Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Netflix, Disney+, Amazon: Ποιες σειρές έρχονται τον Σεπτέμβριο (spoiler alert)
Netflix, Disney+, Amazon: Ποιες σειρές έρχονται τον Σεπτέμβριο (spoiler alert)

Netflix, Disney+, Amazon: Ποιες σειρές έρχονται τον Σεπτέμβριο (spoiler alert)

Ο Σεπτέμβριος είνι η «χρυσή εποχή» γι δίκτυα και πλατφόρμες καθώς ξεκινά το νέο πρόγραμμα: παλιές σειρές επιστρέφουν και νέες κάνουν ποδαρικό με τα πρώτα επεισόδια, περιμένοντας το κοινό να τις αγαπήσει.

Αναμφισβήτητα η υπηρεσία Amazon Prime Video βρίσκεται στην κορυφή των συζητήσεων αυτό το μήνα λόγω της πρεμιέρας του πρίκουελ του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» με τίτλο «The Rings of Power». Η ιστορία της σειράς που μόλις ξεκίνησε, διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν την πρωτότυπη κινηματογραφική τριλογία και τα φιλμ «The Hobbit» σε σκηνοθεσία Πίτερ Τζάκσον.

Από την άλλη, το Disney+ προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της δικής του fantasy σειράς, το «Star Wars: Andor». Πρόκειται για κατασκοπικό θρίλερ που εστιάζει στο δι του Κάσιαν Άντορ (Ντιέγκο Λούνα) ο οποίος θα μετατραπεί σε έναν επαναστατικό ήρωα.

Η πέμπτη σεζόν της δημοφιλούς δυστοπικής σειράς «The Handmaid's Tale» κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα Hulu στις 14 Σεπτεμβρίου. Η ιστορία συνεχίζεται από εκεί που σταμάτησε ο τέταρτος κύκλος με τον χαμό του Φρεντ Γουότερφορντ και τη χήρα σύζυγό του Σερένα να προσπαθεί να σηκώσει ανάστημα καθώς η επιρροή του αμερικανικού δυστοπικού κράτους της Γκίλεαντ έχει όλο και μεγαλύτερη επιρροή εκτός συνόρων.

Παρακάτω, παρουσιάζουμε τη λίστα με τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές που ξεκινούν αυτό το μήνα.

Ακολουθούν μερικά spoilers 

The Rings of Power
2 Σεπτεμβρίου, Amazon Prime Video

Το πολυδιαφημισμένο «The Rings of Power» είναι πλέον εδώ. Τα γεγονότα της πανάκριβης σειράς που διαδραματίζονται πολύ πριν τα όσα παρακολουθήσαμε στην κινηματογραφική τριλογία του Πίτερ Τζάκσον, βασίζονται στο έργο του Βρετανού μελετητή και βετεράνου του Α' Παγκοσμίου Πολέμου Τζ. Ρ.Ρ. Τόλκιν και μας ταξιδεύουν στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης.

Όπως ανέφερε η Amazon στο «The Rings of Power», ο διαβολικός άρχοντας Μόργκοθ έχει ηττηθεί και η Μέση Γη ευημερεί, αλλά το ξωτικό Γκαλάντριελ έχει πεισθεί ότι ο Σάουρον, ο εξαφανισμένος υπηρέτης του Μόργκοθ, συγκεντρώνει δυνάμεις. Το κοινό – μεταξύ άλλων – θα εξερευνήσει το υπόγειο βασίλειο-ορυχεία των νάνων Khazad-dûm και το παραθαλάσσιο βασίλειο του Νούμενορ.

Ο Διάβολος στο Οχάιο (Devil in Ohio) 
2 Σεπτεμβρίου, Netflix 

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ντάρια Πολατίν, η ιστορία του «Devil in Ohio» ακολουθεί την ψυχίατρο δρα. Σουζάν Μάθις (Έμιλι Ντεσανέλ), η οποία προσφέρει καταφύγιο σε μια νεαρή ασθενή που έχει αποδράσει από αίρεση, τη Μέι ( Άρθουρ). Η γιατρός υιοθετεί το κορίτσι αλλά τίποτα δεν είναι πάντα τόσο απλό όσο φαίνεται, καθώς η νέα άφιξη στο σπίτι της Μάθις απειλεί να διαλύσει μια ολόκληρη .

Wedding Season 
8 Σεπτεμβρίου, Hulu και Disney+

Η υπόθεση της σειράς με στοιχεία κωμωδίας και θρίλερ, αφορά την ερωτική ιστορία της Κέιτι και του Στέφαν οι οποίοι ερωτεύονται παρόλο που η Κέιτι είναι ήδη αρραβωνιασμένη. Στον γάμο, ολόκληρη η του συζύγου της δολοφονείται μυστηριωδώς και η πιστεύει ότι πίσω από τις δολοφονίες βρίσκεται ο Στέφαν ενώ εκείνος πιστεύει ότι το έκανε η Κέιτι.

https://youtu.be/sUR9PYwlNaA

Cobra Kai 
9 Σεπτεμβρίου, Netflix 

Η πέμπτη σεζόν του «Cobra Kai» επιστρέφει τον Σεπτέμβριο, με τη συνέχεια της ιστορίας των αρχικών χαρακτήρων από τις ταινίες «The Karate Kid». Η ιστορία συνεχίζεται ακριβώς μετά τις εξελίξης του φινάλε της τέταρτης σεζόν. Ο Τζον Κρις βρίσκεται στη φυλακή ενώ ο Τέρι Σίλβερ επεκτείνει το Cobra Kai karate.

The Handmaid's Tale
14 Σεπτεμβρίου, Hulu 

Στην πέμπτη σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς, η Τζουν αντιμετωπίζει τις συνέπειες της δολοφονίας του Γουότερφορντ καθώς παράλληλα προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα και τον σκοπό της. Η χήρα Σερένα προσπαθεί να αποκτήσει εξουσία στον Καναδά, καθώς η επιρροή της Γκίλεαντ εισχωρεί κι εκεί. Ο Λόρενς συνεργάζεται με τον Νικ και τη θεία Λίντια καθώς προσπαθεί να κερδίσει εξουσία. Οι Τζουν, Λουκ και Μόιρα αγωνίζονται από μακριά για να ελευθερώσουν τις γυναίκες της Γκίλεαντ ενώ παράλληλα προσπαθούν να σώσουν τη μικρή Χάνα.

 

Star Wars: Andor 
21 Σεπτεμβρίου, Disney+

Ο Ντιέγκο Λούνα επιστρέφει στον ρόλο του Κάσιαν Άντορ που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της πλατφόρμας Disney+, «Star Wars: Andor». Πρόκειται για το δι που κάνει ο Άντορ ώστε να μετατραπεί σε έναν επαναστατικό ήρωα.

Jungle 
30 Σεπτεμβρίου, Amazon Prime Video

Η ιστορία της δραματικής σειράς «Jungle» ξεδιπλώνεται μέσα από την ραπ/ντριλ μουσική όπως επίσης και τον διάλογο με σκοπό να παρουσιάσει τις ιστορίες κατοίκων στη Βρετανία που αγωνίζονται για να αντιμετωπίσουν τα δικά τους προβλήματα. «Συχνά παρεξηγημένος, στον κόσμο αυτό ένας νόμος διέπει τα πάντα: μόνο οι πιο δυνατοί θα επιζήσουν», αναφέρει η επίσημη περιγραφή. «Καθώς οι κόσμοι των άγνωστων ανθρώπων αρχίζουν να ξετυλίγονται τριγύρω τους, εκείνοι θα φτάσουν στο συμπέρασμα ότι κάθε δράση, ανεξαιρέτως πόσο μικρή είναι, έχει κάποια συνέπεια».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση