Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας ο Δήμος Νταόπουλος
Νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας ο Δήμος Νταόπουλος

Νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας ο Δήμος Νταόπουλος

Νέος πρόεδρος της Μαγνησίας αναδείχθηκε ο στις σημερινές .

Εγγεγραμμένοι ήταν 105(ένας ήταν πρόσθετος) ενώ ψήφισαν 104. Από τους 104 που ψήφισαν, 61 ψήφους έλαβε ο και 43 ψήφους έλαβε ο Νίκος Αθανασάκης.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8.00 το πρωί και έκλεισαν στις 2.00 μετά το μεσημέρι, ενώ το των εκλογών βγήκε λίγο πριν τις 3.00 το απόγευμα.

Ομαλά η εκλογική διαδικασία

Εν τω μεταξύ, ομαλά και χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η διαδικασία εκλογής για τον νέο πρόεδρο της Μαγνησίας. Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι Νικ. Αθανασάκης και Δήμος Νταόπουλος βρίσκονταν στα γραφεία της ενώ μαζί τους και στελέχη της ΝΟΔΕ.

Από τους 104 εκλέκτορες που έχουν δικαίωμα ψήφου οι 73 ψηφίζουν στα γραφεία της ΝΟΔΕ στο Βόλο και οι υπόλοιποι 31 στις ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλοννήσου, Σκιάθου και Σκοπέλου.

Μέχρι πριν κι από λίγη ώρα στο Βόλο είχαν ψηφίσει 40 άτομα από τα 73.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8.00 το πρωί και θα κλείσουν στις 2.00 μετά το μεσημέρι, ενώ το αναμένεται μεταξύ 3- 3.30 μ.μ.

Σε δήλωσή του μετά το αποτέλεσμα ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δήμος Νταόπουλος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη για μένα. Θα καταβάλλουμε όλοι μαζί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανανέωση της παράταξης. Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Αθανασάκη για τη συμβολή του σε όλη την διαδικασία.

Οι εσωκομματικές διαδικασίες της παράταξης κορυφώνονται στο 10ο συνέδριό μας την ερχόμενη εβδομάδα με μπροστάρη τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες τη χώρας και να λήξει με απόφαση του ελληνικού λαού η της πιο αποτυχημένης κυβέρνησης μετά την μεταπολίτευση».
DSCN2330

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα πεζοδρόμια σε Σκιάθο και Σκόπελο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5r34C00dBn -

  • Αναστολή λειτουργίας τμημάτων του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου - https://t.co/W2k7SjSynb -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/HBZ1bCZt3Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση