Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νέος πρόεδρος στο Ορφανοτροφείο ο Κ. Θεοδώρου
Νέος πρόεδρος στο Ορφανοτροφείο ο Κ. Θεοδώρου

Νέος πρόεδρος στο Ορφανοτροφείο ο Κ. Θεοδώρου

Ο Κ. Θεοδώρου, πατέρας του ασκούντα χρέη δημάρχου Βολου είναι ο νέος πρόεδρος του υ , μετά τη σημερινη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους, Κώστα Θεοδώρου – πρόεδρο, Αναστασία Μορφογιάννη – αρόεδρο, Αντωνία Γιαννουσά – γραμματέα, Γιώργο Σκαμπά – Ταμία και Σταυρή Νάκο – μέλος.

Το νέο διοικητικό σύμβούλιο, που συνεδρίσε στο της ΦΑΒ, θα συνεδριάσει εκ νέου σήμερα στις 6 το απόγευμα προκειμένου να προχωρήσει τις διαδικασίες για την ανάληψη και πρακτικά της ς του ιδρύματος.

Ως αναπληρωματικά μέλη με δικαίωμα συμμετοχής στις συνεδριάσεις έδωσαν σήμερα το «παρών» και οι Δημήτρης Λιβογιάννης, Άκης Πέτρου και .

Εν τω μεταξύ, σήμερα κοινοποιήθηκε εξώδικο από το νέο δ.σ. στον μέχρι πρότινος πρόεδρο του Ορφανοτροφείου Άγγελο Αγραφιώτη, ζητώντας του να παραδώσει όλα τα απαιτούμενα βιβλία και στοιχεία και όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα στη νέα , κάτι πουδεν έγινε. Ο κ. Αγραφιώτης ο οποίος ήταν παρών στο ίδρυμα την της συνεδριάσεως ζήτησε από τα νέα μέλη και από την πρόεδρο της Φιλοπτώχου Αδελφότητα Κλέα Γεωργακλή να του κοινοποιηθούν τα πρακτικά της Γ.Σ. της ΦΑΒ καθώς και η απόφαση του Δήμου περί ορισμού νέων μελών στο δ.σ. του ιδρύματος, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα το απόγευμα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση