Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Νέος πρόεδρος στο Ορφανοτροφείο ο Κ. Θεοδώρου
Νέος πρόεδρος στο Ορφανοτροφείο ο Κ. Θεοδώρου

Νέος πρόεδρος στο Ορφανοτροφείο ο Κ. Θεοδώρου

Ο Κ. , του ασκούντα δημάρχου Βολου είναι ο νέος πρόεδρος του Ορφανοτροφείου , μετά τη σημερινη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους, Κώστα – πρόεδρο, Αναστασία Μορφογιάννη – αντιπρόεδρο, Αντωνία Γιαννουσά – γραμματέα, Γιώργο Σκαμπά – Ταμία και Σταυρή Νάκο – μέλος.

Το νέο διοικητικό σύμβούλιο, που συνεδρίσε στο γραφείο της ΦΑΒ, θα συνεδριάσει εκ νέου σήμερα στις 6 το απόγευμα προκειμένου να προχωρήσει τις διαδικασίες για την ανάληψη και πρακτικά της διοίκησης του ιδρύματος.

Ως αναπληρωματικά μέλη με δικαίωμα συμμετοχής στις συνεδριάσεις έδωσαν σήμερα το «παρών» και οι Δημήτρης Λιβογιάννης, Άκης Πέτρου και Αρχιμήδης Καρεκλίδης.

Εν τω μεταξύ, σήμερα κοινοποιήθηκε εξώδικο από το νέο δ.σ. στον μέχρι πρότινος πρόεδρο του Ορφανοτροφείου Άγγελο Αγραφιώτη, ζητώντας του να παραδώσει όλα τα απαιτούμενα και στοιχεία και όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα στη νέα διοίκηση, κάτι πουδεν έγινε. Ο κ. ο οποίος ήταν παρών στο ίδρυμα την της συνεδριάσεως ζήτησε από τα νέα μέλη και από την πρόεδρο της Φιλοπτώχου Αδελφότητα Κλέα Γεωργακλή να του κοινοποιηθούν τα πρακτικά της Γ.Σ. της ΦΑΒ καθώς και η απόφαση του Δήμου περί ορισμού νέων μελών στο δ.σ. του ιδρύματος, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα το απόγευμα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

  • Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια - https://t.co/T09JTFEuVL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση