Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Νέος πρόεδρος στο Ορφανοτροφείο ο Κ. Θεοδώρου
Νέος πρόεδρος στο Ορφανοτροφείο ο Κ. Θεοδώρου

Νέος πρόεδρος στο Ορφανοτροφείο ο Κ. Θεοδώρου

Ο Κ. Θεοδώρου, πατέρας του ασκούντα χρέη δημάρχου Βολου είναι ο νέος πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου, μετά τη σημερινη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους, Κώστα Θεοδώρου – πρόεδρο, Αναστασία Μορφογιάννη – αντιπρόεδρο, Αντωνία Γιαννουσά – γραμματέα, Γιώργο Σκαμπά – Ταμία και Σταυρή Νάκο – μέλος.

Το νέο διοικητικό σύμβούλιο, που συνεδρίσε στο γραφείο της ΦΑΒ, θα συνεδριάσει εκ νέου σήμερα στις 6 το απόγευμα προκειμένου να προχωρήσει τις διαδικασίες για την ανάληψη και πρακτικά της διοίκησης του ιδρύματος.

Ως αναπληρωματικά μέλη με δικαίωμα συμμετοχής στις συνεδριάσεις έδωσαν σήμερα το «παρών» και οι Δημήτρης Λιβογιάννης, Άκης Πέτρου και Αρχιμήδης Καρεκλίδης.

Εν τω μεταξύ, σήμερα κοινοποιήθηκε εξώδικο από το νέο δ.σ. στον μέχρι πρότινος πρόεδρο του Ορφανοτροφείου Άγγελο Αγραφιώτη, ζητώντας του να παραδώσει όλα τα απαιτούμενα βιβλία και στοιχεία και όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα στη νέα διοίκηση, κάτι πουδεν έγινε. Ο κ. Αγραφιώτης ο οποίος ήταν παρών στο ίδρυμα την ώρα της συνεδριάσεως ζήτησε από τα νέα μέλη και από την πρόεδρο της Φιλοπτώχου Αδελφότητα Κλέα Γεωργακλή να του κοινοποιηθούν τα πρακτικά της Γ.Σ. της ΦΑΒ καθώς και η απόφαση του Δήμου Βόλου περί ορισμού νέων μελών στο δ.σ. του ιδρύματος, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα το απόγευμα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τον Ολυμπιακό Βόλου αντιμετωπίζουν οι βολεϊμπολίστριες του Γ.Σ. Βόλου - https://t.co/e0KkDKl8jl -

  • «Πράσινο φως» για την έναρξη ανάπλασης των παροχθίων του Κραυσίνδωνα; - https://t.co/Ileyci5SuP -

  • Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Να δημιουργηθεί θεσμικός φορέας αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος»… - https://t.co/XYURBUJPyV -

"Αλιεύοντας" την είδηση