Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Nέος καταθλιπτικός αγωγός από το κεντρικό αντλιοστάσιο μέχρι τις ΕΕΛ
Nέος καταθλιπτικός αγωγός από το κεντρικό αντλιοστάσιο μέχρι τις ΕΕΛ

Nέος καταθλιπτικός αγωγός από το κεντρικό αντλιοστάσιο μέχρι τις ΕΕΛ

Την κτσκευή νέου καταθλιπτικού αγωγού από το μέχρι τις Λ , προϋπολογισμού 2.250.000 ευρώ αποφάσισε ομόφωνα στη σημερινή του συνεδρίαση το ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ.

Όπως είπε ο πρόεδρος της  ΔΕΥΑΜΒ Άρης Σαββάκης πρόκειται για ένα σημαντικό έργο  ου θα γίνει  με ίδιους πόρους της επιχείρησης ώστε να μην επανεμφανιστεί το φαινόμενο που ισχύει τα τελευταία 30 χρόνια ό9ταν γίνει συντήρηση στον υπάρχοντα αγωγό το λύμα διοχετεύονταν στον Παγασητικό κόλπο.

Ο δεύτερος αγωγός, μήκους δύο περίπου χλμ.  θα ξεκινά   από το  στην οδό Λαρίσης , θα εκτείνεται κατά μήκος της λεωφόρου Αθηνών και θα καταλήγει στις Λ.

Επίσης στη συνεδρίαση αποφασίστηκε   η παράταση μέχρι 31/8/17 του έργου ολος, αντικατάστασης και επέκτασης  του δικτύου ς  και η παράταση μέχρι 31/7/17  σύνδεσης  του αποχετευτικού δικτύου ς με τις ΕΕΛ.

Ακόμη εγκρίθηκε η  σύμβαση με τεχνικό σύμβουλο  για τον εκσυγχρονισμό του εσωτερικού δικτύου ς του Π.Σ. Βόλου, προϋπολογισμού 772.867,35 ευρώ που θα γίνει με ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΜΒ.

Επίσης ομόφωνη απόφαση πάρθηκε  για ένταξη των ιδιωτικών κλινικών στον ειδικό κανονισμό αποχέτευσης , με την επισήμανση ότι το νοσοκομείο και οι κλινικές  θα πρέπει να πληρούν  τις προδιαγραφές αποχέτευσης.

Ακόμη ελήφθη  απόφαση για τη χρήση κινητής τηλεφωνίας κι όπως εξήγησε ο κ. Σαββάκης διακόπηκαν τρία συμβόλαια που δεν ήταν απαραίτητα και η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έκανε προσφορά 25% στη ΔΕΥΑΜΒ για τα υπόλοιπα συμβόλαια, γεγονός που σημαίνει εξοικονόμηση και περισσότερος χρόνπος ομιλί9ας.

Όσον αφορά τη σύσταση γραφείου τύπου  για τέσσερις μήνες, με προϋπολογισμό 4.836 ευρώ ο κ. Σαββάκης είπε ότι δεν υπάρχει οργανωμένο αν και προβλέπεται από τον ΟΕΥ.

Σε ερώτηση του Μαργ. Πατσιαντά γιατί δεν αποσπάται ένα άτομο από το γραφείο τύπου του Δήμου δόθηκε η εξήγηση πως υπάρχει φόρτος εργασίας στον Δήμο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση