Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Nέος καταθλιπτικός αγωγός από το κεντρικό αντλιοστάσιο μέχρι τις ΕΕΛ
Nέος καταθλιπτικός αγωγός από το κεντρικό αντλιοστάσιο μέχρι τις ΕΕΛ

Nέος καταθλιπτικός αγωγός από το κεντρικό αντλιοστάσιο μέχρι τις ΕΕΛ

Την κατασκευή νέου καταθλιπτικού αγωγού από το κεντρικό μέχρι τις ΕΕΛ , προϋπολογισμού 2.250.000 ευρώ αποφάσισε ομόφωνα στη σημερινή του συνεδρίαση το ΔΣ της .

Όπως είπε ο πρόεδρος της   Άρης Σαββάκης πρόκειται για ένα σημαντικό   ου θα γίνει  με ίδιους πόρους της επιχείρησης ώστε να μην επανεμφανιστεί το φαινόμενο που ισχύει τα τελευταία 30 χρόνια ό9ταν γίνει συντήρηση στον υπάρχοντα αγωγό το λύμα διοχετεύονταν στον Παγασητικό κόλπο.

Ο δεύτερος αγωγός, μήκους δύο περίπου χλμ.  θα ξεκινά   από το κεντρικό  στην οδό Λαρίσης , θα εκτείνεται κατά μήκος της λεωφόρου Αθηνών και θα καταλήγει στις ΕΕΛ.

Επίσης στη συνεδρίαση αποφασίστηκε   η μέχρι 31/8/17 του έργου ολοκλήρωσης, αντικατάστασης και επέκτασης  του δικτύου ύδρευσης  και η μέχρι 31/7/17  σύνδεσης  του αποχετευτικού δικτύου Αγριάς με τις ΕΕΛ.

Ακόμη εγκρίθηκε η  σύμβαση με τεχνικό σύμβουλο  για τον εκσυγχρονισμό του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Π.Σ. , προϋπολογισμού 772.867,35 ευρώ που θα γίνει με ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΜΒ.

Επίσης ομόφωνη απόφαση πάρθηκε  για ένταξη των ιδιωτικών κλινικών στον ειδικό κανονισμό αποχέτευσης , με την επισήμανση ότι το νοσοκομείο και οι κλινικές  θα πρέπει να πληρούν  τις προδιαγραφές αποχέτευσης.

Ακόμη ελήφθη  απόφαση για τη χρήση κινητής τηλεφωνίας κι όπως εξήγησε ο κ. Σαββάκης διακόπηκαν τρία συμβόλαια που δεν ήταν απαραίτητα και η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έκανε προσφορά 25% στη ΔΕΥΑΜΒ για τα υπόλοιπα συμβόλαια, γεγονός που σημαίνει εξοικονόμηση και περισσότερος χρόνπος ομιλί9ας.

Όσον αφορά τη σύσταση γραφείου τύπου  για τέσσερις μήνες, με προϋπολογισμό 4.836 ευρώ ο κ. Σαββάκης είπε ότι δεν υπάρχει οργανωμένο αν και προβλέπεται από τον .

Σε ερώτηση του Μαργ. Πατσιαντά γιατί δεν αποσπάται ένα άτομο από το γραφείο τύπου του Δήμου δόθηκε η εξήγηση πως υπάρχει φόρτος εργασίας στον Δήμο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #κοινοπραξίαRISKREAL - https://t.co/NYUOKZD929 -

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

"Αλιεύοντας" την είδηση