Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Νέος διαγωνισμός για τη φύλαξη της σήραγγας Γορίτσας
Νέος διαγωνισμός για τη φύλαξη της σήραγγας Γορίτσας

Νέος διαγωνισμός για τη φύλαξη της σήραγγας Γορίτσας

Στην νέου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη φύλαξη και συντήρηση της σήραγγας ορίτσας προχωρά ο .

H κατάρτιση των όρων του διαγωνισμού θα αποφασιστεί στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας.

Ο διαγωνισμός είχε αποβεί άγονος και επαναλαμβάνεται, ενώ από την παραλαβή του έργου στις 22 Δεκεμβρίου 2014, στη σήραγγα απασχολούνται υπάλληλοι του Δήμου , που δεν έχουν τις γνώσεις και τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται για τη λειτουργία ενός τέτοιου εξειδικευμένου έργου.

Η φύλαξη και συντήρηση της σήραγγας ορίτσας της περιφερειακής οδού – Αγριάς, είναι προϋπολογισμού 100.000 €, που έδωσε η Περιφέρεια ς στο Δήμο και ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται, καθώς έγινε ξανά στις αρχές Αυγούστου 2015, αλλά κρίθηκε άγονος.

Ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός θα γίνει με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και αφορά χρονικό διάστημα 13 μηνών και επτά, ενώ το των 100.000 € αναλύεται σε 76.300 ε για προσφερόμενες υπηρεσίες, 5.000 € για προμήθεια εξαρτημάτων και 18.699 €, που αντιστοιχεί στον 23%.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση