Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Νέος διαγωνισμός για τη φύλαξη της σήραγγας Γορίτσας
Νέος διαγωνισμός για τη φύλαξη της σήραγγας Γορίτσας

Νέος διαγωνισμός για τη φύλαξη της σήραγγας Γορίτσας

Στην προκήρυξη νέου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη φύλαξη και συντήρηση της σήραγγας Γορίτσας προχωρά ο Δήμος Βόλου.

H κατάρτιση των όρων του διαγωνισμού θα αποφασιστεί στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας.

Ο διαγωνισμός είχε αποβεί άγονος και επαναλαμβάνεται, ενώ από την παραλαβή του έργου στις 22 Δεκεμβρίου 2014, στη απασχολούνται υπάλληλοι του Δήμου Βόλου, που δεν έχουν τις γνώσεις και τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται για τη λειτουργία ενός τέτοιου εξειδικευμένου έργου.

Η φύλαξη και συντήρηση της σήραγγας Γορίτσας της περιφερειακής οδού Βόλου – Αγριάς, είναι προϋπολογισμού 100.000 €, χρήματα που έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο και ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται, καθώς έγινε ξανά στις αρχές Αυγούστου 2015, αλλά κρίθηκε άγονος.

Ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός θα γίνει με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και αφορά χρονικό διάστημα 13 μηνών και επτά, ενώ το ποσό των 100.000 € αναλύεται σε 76.300 ε για προσφερόμενες υπηρεσίες, 5.000 € για προμήθεια εξαρτημάτων και 18.699 €, που αντιστοιχεί στον ΦΠΑ 23%.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση