Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Νέος διαγωνισμός για τη φύλαξη της σήραγγας Γορίτσας
Νέος διαγωνισμός για τη φύλαξη της σήραγγας Γορίτσας

Νέος διαγωνισμός για τη φύλαξη της σήραγγας Γορίτσας

Στην προκήρυξη νέου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη φύλαξη και της σήραγγας Γορίτσας προχωρά ο .

H κατάρτιση των όρων του διαγωνισμού θα αποφασιστεί στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας.

Ο διαγωνισμός είχε αποβεί άγονος και επαναλαμβάνεται, ενώ από την παραλαβή του έργου στις 22 Δεκεμβρίου 2014, στη σήραγγα απασχολούνται υπάλληλοι του Δήμου , που δεν έχουν τις γνώσεις και τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται για τη λειτουργία ενός τέτοιου εξειδικευμένου έργου.

Η φύλαξη και της σήραγγας Γορίτσας της περιφερειακής οδού Βόλου – Αγριάς, είναι προϋπολογισμού 100.000 €, που έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο και ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται, καθώς έγινε ξανά στις αρχές Αυγούστου 2015, αλλά κρίθηκε άγονος.

Ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός θα γίνει με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και αφορά χρονικό διάστημα 13 μηνών και επτά, ενώ το των 100.000 € αναλύεται σε 76.300 ε για προσφερόμενες υπηρεσίες, 5.000 € για προμήθεια εξαρτημάτων και 18.699 €, που αντιστοιχεί στον 23%.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus. του συστήματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

  • Μετατίθενται για τις 10 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/IsjCOyNCcI -

"Αλιεύοντας" την είδηση