Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νέο θύμα του απατεώνα με επενδύσεις συναλλάγματος στο Βόλο
Νέο θύμα του απατεώνα με επενδύσεις συναλλάγματος στο Βόλο

Νέο θύμα του απατεώνα με επενδύσεις συναλλάγματος στο Βόλο

Νέο θύμα του απατεώνα με συναλλάγματος στο Βόλο προέκυψε μετά τις  έρευνες της Αστυνομίας.

Πρόκειται για την υπόθεση ενός 37χρονου Βολιώτη που εξαπάτησε πέντε συμπολίτες,  πείθοντάς τους να αναλάβει για λογαριασμό τους να επενδύσει  χρήματά τους σε αγοραπωλησίες συναλλάγματος.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμη έναν Βολιώτη, ο οποίος εξαπατήθηκε και «επένδυσε» ποσό 1.000 € σε εταιρία «φάντασμα» με έδρα την Αγγλία, που ο 37χρονος έλεγε ότι είχε, σε συνεργασία με δύο ακόμη συνεργούς του.

 Για την υπόθεση έχει διαταχθεί , με κατηγορούμενο τον 37χρονο και τους άλλους δύο συνεργούς του (χρησιμοποιούσαν  το κατάστημά του για να συναντά τους «επενδυτές») για απάτη, καθώς φαίνεται ότι αποκόμισε χρηματικό ποσό 80.000 ως 100.000 €.

 Ο 37χρονος προσέγγιζε Βολιώτες που γνώριζε ότι είχαν οικονομική επιφάνεια, τους ζητούσε να ανοίξουν τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία και στην Αυστραλία και μέσω αυτών ο ίδιος επένδυε τα χρήματά τους σε συνάλλαγμα.

 Κάποια στιγμή του έδωσαν  τους κωδικούς των τραπεζικών τους λογαριασμών για να διαχειρίζεται ο ίδιος τα που είχαν καταθέσει στις τράπεζες του εξωτερικού, υποσχόμενος εύκολο κέρδους για λογαριασμό τους.

Οι ανυποψίαστοι Βολιώτες  από την πλευρά τους, μπορούσαν να δουν μέσω υπολογιστή τις απο των επενδύσεων που έκανε για λογαριασμό τους, στην αρχή και για λίγο διάστημα ήταν όντως ανοδικές, αλλά μετά από κάποιους μήνες, παρουσίαζαν , ενώ παρότι ζητούσαν από τον 37χρονο τα χρήματά τους, εκείνος δεν τα επέστρεφε.

 

Συνελήφθη για εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Με τις κατηγορίες της εξύβρισης και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Βόλου ένας 24χρονος Βολιώτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης έβρισε μια 31χρονη και προκάλεσε στην πόρτα εισόδου και στο ρολό του παραθύρου του σπιτιού της.

Ο νεαρός έβρισε τη , με την οποία είχε σχέση παλιότερα, γιατί ο ίδιος θέλει να τα ξαναβρούν, αλλά η γυναίκα αρνείται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση