Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νέο σκουπιδοφορτίο ξεφορτώνεται στην ΑΓΕΤ
Νέο σκουπιδοφορτίο ξεφορτώνεται στην ΑΓΕΤ

Νέο σκουπιδοφορτίο ξεφορτώνεται στην ΑΓΕΤ

Νέο φορτίο με «ενλλκτικά καύσιμα» άδειαζει πλοίο σήμερα στο λιμάνι της ΑΕΤ.

Η θα κάνει παράσταση στην εισαγγελία ζητώντας τη διακοπή της εκφόρτωσης καταγγέλλοντας ότι το καύσιμο που μετέφερε στο λιμάνι της ΑΕΤ το πλοίο “Altay” είναι παρόμοιο με αυτό που ξεφόρτωσε το “Φιόνα”, το οποίο επιβεβαιωμένα πραγματοποίησε διαφορετική διαδρομή από αυτή που διαθέτουν οι επίσημες λιμενικές αρχές.

Η καλεί τους πολίτες να παραστούν στα δικαστήρια όπου στη 1.00 το μεσημέρι θα κατατεθούν τα νέα στοιχεία και θα ζητηθεί η διακοπή της φορτοεκφόρτωσης.

Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών

“Στις 28/7 το πλοίο Fiona με τη συγκάλυψη Αγοραστού-Κολινδρύνη – Μπέου και των διαβρωμένων υπηρεσιών τους δραπέτευσε από τον Βόλο, ενώ θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί, τόσο ο πλοίαρχος του πλοίου όσο και ο διευθυντής του αποτεφρωτήρα.
Θα έπρεπε επίσης να σταματήσει η εκφόρτωση των τοξικών/πιθανότατα ραδιενεργών αποβλήτων και να γίνει κατάσχεση στο πλοίο. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα σε σχέση με την της πολυεθνικής γαλλο-ελβετικών συμφερόντων LAFARGE.

Σήμερα έφθασε νέο πλοίο, νέο επικίνδυνο φορτίο, νέο έγκλημα σε βάρος της δημόσιας ς.

Η χθεσινή έγγραφη απάντηση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας προς την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου δεν αφήνει αμφιβολίες για την ύποπτη προέλευση του FIONA και τις αλλοιώσεις της δορυφορικής παρακολούθησής του.

Σήμερα στις 13:00 η Επιτροπή Αγώνα θα κάνει νέα παράσταση ς στον εισαγγελέα υπηρεσίας. Ας είμαστε εκεί! Γιατί η μας έχει προτεραιότητα!!
Ο αγώνας ενάντια στα σχέδια της μαφίας – ντόπιας και διεθνούς-συνεχίζεται ολοένα και πιο δυναμικά.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση