Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Νέο σιντριβάνι θα κατασκευαστεί στην Πλατεία Ελευθερίας
Νέο σιντριβάνι θα κατασκευαστεί στην Πλατεία Ελευθερίας

Νέο σιντριβάνι θα κατασκευαστεί στην Πλατεία Ελευθερίας

Νέο σιντριβάνι θα κατασκευαστεί στην Πλατεία Ελευθερίας που θα ομοιάζει με το κλασσικό που δέσποζε επί σειρά ετών στην περιοχή και αντικαταστάθηκε επί δημαρχίας Κυρ. Μήτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το καινούριο σιντριβάνι θα χτιστεί με πέτρα, όπως ήταν το παραδοσιακό κι αναμένεται να παραδοθεί περί τα τέλη Μαΐου στους πολίτες του Βόλου.

Οι εργασίες κατεδάφισης του σιντριβανιού με τις πλάκες ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το Τμήμα Συντήρησης του Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο ανάπλασης πλατειών κι ο χώρος αποκλείστηκε με πλέγμα για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα, έως ότου κατασκευαστεί το νέο που θα κοσμεί την Πλατεία.

Πάντως αρκετοί δημότες που περνούσαν σήμερα από την Πλατεία Ελευθερίας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την κατεδάφιση του σιντριβανιού, το οποίο κρίθηκε επικίνδυνο για ατυχήματα παιδιών, δεδομένου ότι είχε γωνίες με πλάκες, και την αντικατάστασή του με το νέο που θα ξαναδώσει την Πλατεία την παλιά της, όμορφη εικόνα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνιάστηκε κλοπή σε ναό στη Βρύναινα Αλμυρού - https://t.co/ceXzjOEYjp -

  • Νεκρός 78χρονος στο Νεοχώρι - https://t.co/fahNLTz7aq -

  • "Κώδωνα κινδύνου"  για τον κίνδυνο υπερμετάδοσης του κορωναϊού εξαιτίας καταλήψεων στα σχολεία… - https://t.co/kbfujme7pV -

"Αλιεύοντας" την είδηση