Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νέο κύμα χιονοθύελας αναμένεται σήμερα στο Βόλο
Νέο κύμα χιονοθύελας αναμένεται σήμερα στο Βόλο

Νέο κύμα χιονοθύελας αναμένεται σήμερα στο Βόλο

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ς Μετεωρος Υπηρεσίας από τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013 και μέχρι αργά τη νύχτα, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου αναμένεται να εκδηλωθεί νέα ισχυρή χιονόπτωση, που πιθανόν να προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφοριακή λειτουργία της πόλης.

Ο Βόλου  έχει λάβει και πάλι όλα τα ενδεικνυόμενα για αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε και χθες, κανένα μέτρο δεν μπορεί να αποδώσει χωρίς την συνεργασία των ίδιων των πολιτών, που  καλούνται να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις με τα αυτοκίνητά τους και, κυρίως, να μην παρκάρουν σε σημεία που παρεμποδίζουν το των συνεργείων αποχιονισμού.

Υπενθυμίζεται ότι για τα προβλήματά τους, λόγω της σφοδρής ς, οι συμπολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Πολιτική Προστασία, στα τηλέφωνα 24210 80959 και 80920 ή στο γραφείο του δημάρχου, που λειτουργεί όλο το 24ωρο, στα τηλέφωνα 24213 50173-4, και όπου συνεχώς και μέχρις ότου απομακρυνθεί η υπάρχουν αρμόδιοι για να παραλάβουν και να προωθήσουν όποια αιτήματα για αντιμετώπιση προβλημάτων πιθανώς υποβληθούν.

Σημειώνεται ότι υπάρχει ειδική ομάδα για την εξυπηρέτηση και παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών από περιοχές όπου πιθανώς η πρόσβαση να είναι δυσχερής με συμβατικά μέσα.

Επίσης για όσους συμπολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα διαμονής ή και θέρμανσης ο συνεχίζει να διατηρεί ανοιχτά τα ΚΑΠΗ «Θεόφιλος» στην πλατεία Ρ. Φεραίου (τη. 20252) και Νέας Ιωνίας, στην οδό Μυτιλήνης (τηλ.85066) , και τα Κοινωνικά Κέντρα Αγ. Αναργύρων (τηλ.91760) και Νέας Δημητριάδος (τηλ.71291), όπου εκτός από την παραμονή προσφέρεται και σίτιση στους προσφεύγοντες.

Τέλος να υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν από το και από τα πρώην δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα όλων των δημοτικών ενοτήτων του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση