Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νέο κύμα χιονοθύελας αναμένεται σήμερα στο Βόλο
Νέο κύμα χιονοθύελας αναμένεται σήμερα στο Βόλο

Νέο κύμα χιονοθύελας αναμένεται σήμερα στο Βόλο

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας από τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013 και μέχρι αργά τη νύχτα, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου αναμένεται να εκδηλωθεί νέα ισχυρή χιονόπτωση, που πιθανόν να προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφοριακή λειτουργία της πόλης.

Ο Δήμος Βόλου  έχει λάβει και πάλι όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε και χθες, κανένα μέτρο δεν μπορεί να αποδώσει χωρίς την συνεργασία των ίδιων των πολιτών, που  καλούνται να αποφύγουν τις άσκοπες με τα αυτοκίνητά τους και, κυρίως, να μην παρκάρουν σε σημεία που παρεμποδίζουν το έργο των συνεργείων αποχιονισμού.

Υπενθυμίζεται ότι για τα προβλήματά τους, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, οι συμπολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Πολιτική Προστασία, στα τηλέφωνα 24210 80959 και 80920 ή στο γραφείο του δημάρχου, που λειτουργεί όλο το 24ωρο, στα τηλέφωνα 24213 50173-4, και όπου συνεχώς και μέχρις ότου απομακρυνθεί η κακοκαιρία υπάρχουν αρμόδιοι για να παραλάβουν και να προωθήσουν όποια αιτήματα για αντιμετώπιση προβλημάτων πιθανώς υποβληθούν.

Σημειώνεται ότι υπάρχει ειδική ομάδα για την εξυπηρέτηση και παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών από περιοχές όπου πιθανώς η πρόσβαση να είναι δυσχερής με συμβατικά μέσα.

Επίσης για όσους συμπολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα διαμονής ή και θέρμανσης ο Δήμος συνεχίζει να διατηρεί ανοιχτά τα ΚΑΠΗ «Θεόφιλος» στην Ρ. Φεραίου (τη. 20252) και Νέας Ιωνίας, στην οδό Μυτιλήνης (τηλ.85066) , και τα Κοινωνικά Κέντρα Αγ. Αναργύρων (τηλ.91760) και Νέας Δημητριάδος (τηλ.71291), όπου εκτός από την παραμονή προσφέρεται και σίτιση στους προσφεύγοντες.

Τέλος να υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν αλάτι από το και από τα πρώην δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα όλων των δημοτικών ενοτήτων του Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε εν κινήσει Ι.Χ. στην Κάτω Γατζέα #ΙΧ #ΚάτωΓατζέα #φωτιά - https://t.co/nP5ch1Zxze -

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

"Αλιεύοντας" την είδηση