Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Νέο κρησφύγετο των “ληστών του Διστόμου” στα Άνω Λεχώνια
Νέο κρησφύγετο των “ληστών του Διστόμου” στα Άνω Λεχώνια

Νέο κρησφύγετο των “ληστών του Διστόμου” στα Άνω Λεχώνια

Νέο των συλληφθέντων “ληστών του Διστόμου” βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή του και συγκεκριμένα σε παλιό διώρεοφο στα Άνω Λεχώνια, 10 μέτρα πριν από το Δημαρχείο του πρώην Δήμου Αρτέμιδας, ακριβώς απέναντι από τα . Αυτή την ώρα το ερευνάται απο άνδρες της αντιτρομοκρατικής, ενώ αναμένεται κλιμάκιο της σήμανσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες,το σπίτι ανήκει σε μια γυναίκα, που κατάγεται από τα Άνω Λεχώνια, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και τα τελευταία χρόνια ζει στην Κύπρο και κατά καιρούς ενοικίαζε το σπίτι , προκειμένου να έχει ένα πρόσθετο εισόδημα και το οίκημα να συντηρείται.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι υπάρχει στο σπίτι, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, από την πρώτη πρόχειρη έρευνα διαπιστώνεται ότι υπάρχουν χρήματα, απο δημοσιευμάτων και άλλα αντικείμενα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη αν υπάρχει οπλισμός. ια τα ευρήματα θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.

Οι “ληστές του Διστόμου” συνελήφθησαν την Παρασκευή, κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε μεζονέτα στην περιοχή Χρυσή Ακτή Παναγιάς Νέας Αγχιάλου . Κατά την συνελήφθησαν ο Σπύρος Χριστοδούλου, 45 ετών και ο ρηγόρης Τσιρώνης, 37 ετών.

Νεκρός έπεσε ο Σπύρος Δραβίλας, 34 ετών, γνωστός με το ψευδώνυμο «καρφάκιας», ο οποίος, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι δύο συλληφθέντες, αυτοκτόνησε για να μη συλληφθεί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση