Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 41χρονος οδηγός
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 41χρονος οδηγός

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 41χρονος οδηγός

Την τελευτί του πνοή στην άσφαλτο άφησε σήμερα στις 4.00 το απόγευμα, 41χρονος  στην οδό Λαρίσης, στο Βόλο, όταν το αυτοκίνητο μάρκας Skoda Octavia που οδηγούσε, λόγω ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε  με  νταλίκα που ήταν σταθμευμένη στα δεξιά του δρόμου.

Το αυτοκίνητο,  που οδηγούσε ο  41χρονος κατευθυνόταν προς Λάρισα και στο ύψος πρατηρίου ς, στην οδό Λαρίσης, (μεταξύ του περιφερειακού και του κοιμητηρίου «Κούκος»)  ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με το αυτοκίνητο να χάσει την επαφή του με το δρόμο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει τύχτητα, αλλά στο σημείο εκείνο, που ο δρόμος είναι καρμανιόλα, πάτησε σε λακκούβα με , με να χάσει την πρόσφυση με το δρόμο, να κάνει τρεις κύκλους (τετακέ) και στη συνέχεια με ταχύτητα να καρφωθεί με το πίσω μέρος, σε σταθμευμένο στα δεξιά του δρόμου φορτηγό, που μετέφερε κοντέινερ.

Αμέσως ενημερώθηκαν η , το ΕΚΑΒ και η Τροχαία  και μετά τον επεγκλωβισμό που έγινε, διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος οδηγός, αν και φορούσε ζώνη ασφαλείας, έχασε τη του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος 41χρονος, που κατάγεται από τον Αλμυρό, ήταν παντρεμένος,  δύο παιδιών και ζούσε στο Βελεστίνο, όπου  πήγαινε.

Αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος,  ενώ το κάθισμα και το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ήταν άθικτα, ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται στο γεγονός ότι από το κολωνάκι του αυτοκινήτου που υπό τη σύγκρουση υποχώρησε, είχε αποτέλεσμα να σπάσει ο του και να βρει τραγικό θάνατο.

Η σορός του άτυχου οδηγού, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Προανάκριση για τα τραγικό δυστύχημα, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση