Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νεκρός από ταχύπλοο ψαροτουφεκάς στη Σκιάθο
Νεκρός από ταχύπλοο ψαροτουφεκάς στη Σκιάθο

Νεκρός από ταχύπλοο ψαροτουφεκάς στη Σκιάθο

Τη του στη θάλασσα της Σκιάθου έχασε ψαροτουφεκάς , χτυπημένος από .

Η πληροφορία για νεκρό ψαροτουφεκά κινητοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής τη Λιμενική αρχή του νησιού  και  το  .

Πρόκειται για τον  64χρονο  εν καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου,  ψαροτουφεκά  Γιώργο Αμβράζη που χτυπήθηκε από στο κεφάλι κοντά στην θαλάσσια περιοχή Τσουγκριά.

Tαχύπλοο σκάφος που χειρίζονταν Έλληνας περίπου 40 ετών, τραυμάτισε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον 64χρονο ψαροτουφεκά.

Ο χειριστής του σκάφους βούτηξε στη θάλασσα κι ανέσυρε αναίσθητο τον άτυχο άνδρα , ενώ ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές.

Συνοδεία πλωτού σκάφους του λιμενικού, οδηγήθηκε στο λιμάνι του νησιού, ενώ ο 64χρονος  διακομίσθηκε στο Κ.Υ. Σκιάθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το θαλάσσιο στην Σκιάθο

Aνακοίνωση για το τραγικό που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην θαλάσσια περιοχή Τσουγκριά στην Σκιάθο, εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκιάθου από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού υ αλιέα από διερχόμενο ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή νησίδος «ΤΣΟΥΓΚΡΙΑ» ν. Σκιάθου .

Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε Τ/Χ σκάφος σημαίας Ιταλίας και τον 45χρονο κυβερνήτη του, να προσπαθεί να ανασύρει από τη θάλασσα τραυματισμένο 64χρονο υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Με τη συνδρομή πληρώματος περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο υποβρύχιος αλιέας και συνοδεία ΠΛΣ το ανωτέρω Τ/Χ σκάφος κατέπλευσε στο λιμένα Σκιάθου.

Ο 64χρονος υποβρύχιος αλιέας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του και μεταφέρθηκε στο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το σκάφος «ΧΑΡΗΣ» Λ.Σ. 519 ρυμούλκησε το φουσκωτό σκάφος «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Σ.Β. 2097 ιδιοκτησίας του 64χρονου στο λιμένα Σκιάθου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σκιάθου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση