Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νεκρός από ταχύπλοο ψαροτουφεκάς στη Σκιάθο
Νεκρός από ταχύπλοο ψαροτουφεκάς στη Σκιάθο

Νεκρός από ταχύπλοο ψαροτουφεκάς στη Σκιάθο

Τη ζωή του στη θάλασσα της Σκιάθου έχασε ψαροτουφεκάς , χτυπημένος από .

Η πληροφορία για νεκρό ψαροτουφεκά κινητοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής τη Λιμενική αρχή του νησιού  και  το  ΕΚΑΒ .

Πρόκειται για τον  64χρονο  εν ζωή καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου,  ψαροτουφεκά  ιώργο Αμβράζη που χτυπήθηκε από στο κεφάλι κοντά στην θαλάσσια περιοχή .

Tαχύπλοο σκάφος που χειρίζονταν Έλληνας περίπου 40 ετών, τραυμάτισε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον 64χρονο ψαροτουφεκά.

Ο χειριστής του σκάφους βούτηξε στη θάλασσα κι ανέσυρε αναίσθητο τον άτυχο άνδρα , ενώ ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές.

Συνοδεία πλωτού σκάφους του λιμενικού, οδηγήθηκε στο λιμάνι του νησιού, ενώ ο 64χρονος  διακομίσθηκε στο Κ.Υ. Σκιάθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το θαλάσσιο δυστύχημα στην Σκιάθο

Aνακοίνωση για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην θαλάσσια περιοχή στην Σκιάθο, εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκιάθου από το , απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού υποβρύχιου αλιέα από διερχόμενο ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή νησίδος «ΤΣΟΥΚΡΙΑ» ν. Σκιάθου .

Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε Τ/Χ σκάφος ς ς και τον 45χρονο κυβερνήτη του, να προσπαθεί να ανασύρει από τη θάλασσα τραυματισμένο 64χρονο υποβρύχιο αλιέα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Με τη συνδρομή πληρώματος περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο υποβρύχιος αλιέας και συνοδεία ΠΛΣ το ανωτέρω Τ/Χ σκάφος κατέπλευσε στο λιμένα Σκιάθου.

Ο 64χρονος υποβρύχιος αλιέας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το σκάφος «ΧΑΡΗΣ» Λ.Σ. 519 ρυμούλκησε το φουσκωτό σκάφος «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Σ.Β. 2097 ιδιοκτησίας του 64χρονου στο λιμένα Σκιάθου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σκιάθου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση