Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Νεκρός 61χρονος στο Βένετο από όπλο
Νεκρός 61χρονος στο Βένετο από όπλο

Νεκρός 61χρονος στο Βένετο από όπλο

Τη του έχσε σήμερ στις 7.30 το πρωί 61χρονος Θεόδωρος Διακουμής στο Βένετο από .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε αγροικία έξω από το Βένετο βρίσκονταν δύο άτομα και ο ένας έδειχνε στον άλλο το του το οποίο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στον θώρακα ο 62χρονος.

Οι δύο άντρες, συνταξιούχοι, ηλικίας 60 – 62 ετών, κουμπάροι και παιδικοί φίλοι καθόταν στην αγροικία και ο 60χρονος έδειχνε το όπλο του στον 62χρονο κι αυτό κάποια στιγμή εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δυο αντρών να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στην περιοχή μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, ενώ αναμένεται να μεταβεί και ο προκειμένου να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την συνελήφθη, σήμερα (07-08-2015) το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της ς, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 60χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε για από αμέλεια σε βάρος ενός 61χρονου .

Ειδικότερα, ο 60χρονος, ευρισκόμενος μαζί με τον 61χρονο, σε πρόχειρη αγροικία (καλύβα) εντός αγροκτήματός του και ενώ περιεργάζονταν από κοινού κυνηγετικό όπλο του, πάτησε άθελά του τη σκανδάλη, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 61χρονο θανάσιμα.

Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 60χρονο.

Το όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα, καθώς και ένας κάλυκας κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Οι έρευνες για την εξακρίβωση των ειδικότερων συνθηκών και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση