Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καλαμάτα: Στο δικαστήριο την Τρίτη οι επτά συλληφθέντες για το θάνατο του εικονολήπτη
Καλαμάτα: Στο δικαστήριο την Τρίτη οι επτά συλληφθέντες για το θάνατο του εικονολήπτη

Καλαμάτα: Στο δικαστήριο την Τρίτη οι επτά συλληφθέντες για το θάνατο του εικονολήπτη

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα οδηγηθούν την Τρίτη το μεσημέρι οι επτά συλληφθέντες για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του 53χρονου εικονολήπτη το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, στο χώρο στάθμευσης του Νέδοντα, στην .

Ειδικότερα, οι επτά συλληφθέντες, δηλαδή τα έξι μέλη του «μπουλουκιού» και ο δημοτικός σύμβουλος, θα δικαστούν στις 13:00, με την αυτόφωρη διαδικασία.

Τη Δευτέρα του , τα επτά άτομα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ς, ενώ θα παραμείνουν κρατούμενα μέχρι την δίκη.

Οι έξι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ σε έρευνα που έκανε Αστυνομία σε χώρο που κατασκευάζονται τα υλικά του σαϊτοπόλεμου, βρέθηκαν 69 σαΐτες και κάποια υλικά, τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 9.00 και 9.15 το βράδυ στην Καλαμάτα παρουσία πολλών θεατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος χτυπήθηκε από σαΐτα την στιγμή που βιντεοσκοπούσε (στο 19ο λεπτό του βίντεο το τραγικό στιγμιότυπο) για τοπικό μέσο ενημέρωσης την αναβίωση του εθίμου και αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο του νοσοκομείου, ιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο , αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του υ Αγγελική Ζέρβα, η οποία μίλησε στον , όταν ο μεταφέρθηκε στο Καλαμάτας είχε ήδη καταλήξει από το πολύ σοβαρό τραύμα που έφερε στο κρανίο.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση