Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νεκρός 23χρονος από τη Ν. Ιωνία στον Ξηριά
Νεκρός 23χρονος από τη Ν. Ιωνία στον Ξηριά

Νεκρός 23χρονος από τη Ν. Ιωνία στον Ξηριά

 

εκρός βρέθηκε ένας 23χρονος, κάτοικος – εν ζωή – . Ιωνίας, σήμερα στις 2.30 μ.μ. , όταν έπεσε στον χείμαρρο Ξηριά, μεταξύ  της παλιάς και της νέας λαχαναγοράς.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε νεκρός  στην κοίτη του χειμάρρου, σε μια “λίμνη αίματος” (φωτό).

Το του νεαρού (φωτό)  βρέθηκε πεσμένο στο δρόμο, δίπλα από τα  και ο ίδιος στην κοίτη του χειμάρρου, νεκρός.

Στο σημείο έσπευσαν  Αστυνομία,  ΕΚΑΒ και  Πυροσβεστική, που δεν χρειάστηκε να επέμβει.

O νεαρός εντοπίστηκε από βοσκό που βρίσκονταν με τα ζώα του μέσα στην κοίτη του χειμάρρου κι ήταν κι αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Το του άτυχου νέου, βρέθηκε στο δρόμο, στο ύψος των τοιχίων αντιστήριξης με τα κλειδιά πάνω.

Mαρτυρίες περιοίκων  αναφέρουν ότι το μηχανάκι βρίσκονταν εκεί τουλάχιστον από τις 8.00 το πρωί, ενώ ο νεαρός που φορούσε πράσινο μπουφάν βρέθηκε μπρούμυτα στον χείμαρρο σε “λίμνη αίματος” , ενώ  δεν ακούστηκε κάποιος θόρυβος ή ήχος κατά τη διάρκεια της νύχτας που να αναστατώσει τους περιοίκους.

Για το   εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και από την Τροχαία Βόλου,  δηλαδή αν πρόκειται για εκτροπή και ή κάτι άλλο.

Το περιστατικό συγκλονίζει,  μερικές  μέρες μετά τον απαγχονισμό 20χρονου φοιτητή από την Πέλλα, το περασμένο Σάββατο, στις Πλάκες.

Eν τω μεταξύ, σε τροχαίο δυστύχημα οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου στον Ξηριά, το οποίο προκλήθηκε χωρίς σήμερα το πρωί μέχρι το μεσημέρι που εντοπίστηκε σύμφωνα με την Αστυνομία.

Το δυστύχημα έγινε μεταξύ 6.30 σήμερα το πρωί και 13.50 που εντοπίστηκε η σορός και ενημερώθηκε το «100», στην οδό Λάζου, παράλληλα με τον χείμαρρο Ξηριά, προς την πλευρά της Λαχαναγοράς. Το δίκυκλο μοτο, που οδηγούσε ο νεαρός, είχε κατεύθυνση προς τη Λαχαναγορά, όταν από άγνωστα αίτια εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε στο τοιχίο αντιστήριξης (αλημμυρικό), ενώ ο 23χρονος βρέθηκε στην κοίτη του χειμάρρου, όπου φαίνεται να άφησε την τελευταία του πνοή.

Η σορός του 23χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, παραγγέλθηκε νεκροψία – , για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, που διενεργεί προανάκριση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση