Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Νέοι δικαιούχοι για κάρτα σίτισης, επίδομα ενοικίου
Νέοι δικαιούχοι για κάρτα σίτισης, επίδομα ενοικίου

Νέοι δικαιούχοι για κάρτα σίτισης, επίδομα ενοικίου

Αυξάνονται κατά 5.405 οι δικαιούχοι παροχών του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, εγκρίθηκε το 75% των ενστάσεων που είχαν υποβληθεί.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας 2.400 που αφορούσαν την επιδότηση σίτισης, άλλες 705 περιπτώσεις που αφορούσαν την παροχή ρεύματος και 2.300 που σχετίζονταν με την επιδότηση ενοικίου. Οι παραπάνω ωφελούμενοι θα προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες για να γίνει η χορήγηση των επιδομάτων που δικαιούνται.

Χορήγηση δεκατιανού

Ξεκίνησε, με πρωτοβουλία των υπουργείων Εργασίας και Παιδείας και σε συνεννόηση με τους συλλόγους γονέων και διδασκόντων, η χορήγηση δεκατιανού καθημερινά σε 11.000 μαθητές και μαθήτριες 64 δημοτικών σχολείων και συστεγαζόμενων νηπιαγωγείων στο συγκρότημα της Αθήνας.

Σύμφωνα με του υπουργείου Εργασίας, το πρόγραμμα αυτό κατέστη δυνατό, διότι η εταιρεία «Γρηγόρης Μικρογεύματα», σε συνεργασία με τις εταιρείες «Καραμολέγκος», «Αραμπατζής Ελληνική Ζύμη», Coca-Cola Τρία Εψιλον και Optima (με τυροκομικά ), ανέλαβε το κόστος των πρώτων υλών, της παρασκευής και της διανομής του δεκατιανού.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση