Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νέοι δικαιούχοι για κάρτα σίτισης, επίδομα ενοικίου
Νέοι δικαιούχοι για κάρτα σίτισης, επίδομα ενοικίου

Νέοι δικαιούχοι για κάρτα σίτισης, επίδομα ενοικίου

Αυξάνονται κατά 5.405 οι δικαιούχοι παροχών του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, εγκρίθηκε το 75% των ενστάσεων που είχαν υποβληθεί.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες Πρόνοιας του 2.400 ενστάσεις που αφορούσαν την σίτισης, άλλες 705 περιπτώσεις που αφορούσαν την παροχή ρεύματος και 2.300 ενστάσεις που σχετίζονταν με την ενοικίου. Οι παραπάνω ωφελούμενοι θα προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες για να γίνει η χορήγηση των επιδομάτων που δικαιούνται.

Χορήγηση δεκατιανού

Ξεκίνησε, με πρωτοβουλία των υπουργείων Εργασίας και Παιδείας και σε συνεννόηση με τους συλλόγους γονέων και διδασκόντων, η χορήγηση δεκατιανού καθημερινά σε 11.000 μαθητές και μαθήτριες 64 δημοτικών σχολείων και συστεγαζόμενων νηπιαγωγείων στο συγκρότημα της Αθήνας.

Σύμφωνα με του υπουργείου Εργασίας, το πρόγραμμα αυτό κατέστη δυνατό, διότι η εταιρεία «Γρηγόρης Μικρογεύματα», σε συνεργασία με τις εταιρείες «Καραμολέγκος», «Αραμπατζής Ελληνική Ζύμη», Coca-Cola Τρία Εψιλον και Optima (με τυροκομικά προϊόντα), ανέλαβε το κόστος των πρώτων υλών, της παρασκευής και της διανομής του δεκατιανού.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση