Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νέες περιπέτειες για τον 39χρονο Αλβανό που μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη
Νέες περιπέτειες για τον 39χρονο Αλβανό που μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη

Νέες περιπέτειες για τον 39χρονο Αλβανό που μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζεται ο “Γολγοθάς” για έναν 39χρονο άνδρα Αλικής καταγωγής, καθώς με απόφαση της ς , ο φάκελος της υπόθεσης θα μεταφερθεί στην Εφετών Θεσσαλονίκης, λόγω του ότι το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε εκεί το 2001 και εξακολουθεί να ισχύει.

Στη συμπρωτεύουσα, μαζί με το υλικό της υπόθεσης, αναμένεται να οδηγηθεί και ο 39χρονος, που αν δεν αφεθεί ελεύθερος, αναμένεται να κρατηθεί ξανά μέχρι τις 26 Ιουνίου, που έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί η υπόθεσή του στο Θεσσαλονίκης.

Ο μένει στη Γατζέα και απασχολείται σε αγροτικές εργασίες και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα του ανακριτή Βέροιας και διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης για υπόθεση ναρκωτικών και συνελήφθη την Πέμπτη 28 Μαρτίου και από τότε κρατούνταν στη Διεύθυνση Αστυνομίας .

Τη Δευτέρα εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο το αίτημα της συνηγόρου του να μείνει ελεύθερος, ωστόσο δεν έγινε δεκτό, αφού το Δικαστήριο δήλωσε αναρμόδιο να κρίνει την υπόθεση, με αποτέλεσμα να παραμείνει κρατούμενος.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, το 2001 αστυνομικοί είχαν συλλάβει δύο Αλούς, που ήταν ξαδέλφια του φερόμενου ως καταζητούμενου στην Πατρίδα ς με 14 γραμ. ηρωίνη σε φιξάκια.

Στην απολογία τους είχαν ισχυριστεί ότι δεν ήταν δικά τους, αλλά τους τα είχε δώσει ένας τρίτος αγνώστων στοιχείων ομοεθνής τους που έμοιαζε με τον 39χρονο, έχοντας παρόμοια στοιχεία.

"Αλιεύοντας" την είδηση