Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νεαρός έχασε μέρος της ακοής του μετά από ξυλοδαρμό για κτηματικές διαφορές
Νεαρός έχασε μέρος της ακοής του μετά από ξυλοδαρμό για κτηματικές διαφορές

Νεαρός έχασε μέρος της ακοής του μετά από ξυλοδαρμό για κτηματικές διαφορές

Άσχημη κατάληξη είχε το επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ γειτόνων σε αγροτική περιοχή κοντά στο Βόλο, καθώς ένας 32χρονος να χάσει ένα μέρος της ακοής του, ενώ ο 68χρονος πατέρας του αποκόμισε ένα κάταγμα στο χέρι και αργότερα έπαθε .

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου κάθισαν χθες δύο 55 και 52 χρονών, κατηγορούμενοι για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης εις βάρος του νεαρού, και απλής σωματικής βλάβης κατά του 68χρονου.

Το Δικαστήριο επέβαλλε συνολική ποινή 28 μηνών με τριετή αναστολή στον πρώτο δράστη, και 22 μηνών με τριετή αναστολή στον δεύτερο.

Το περιστατικό έγινε στις 6 Ιουνίου του 2016 σε χωριό πλησίον της πόλης, όταν μια τριμελής οικογένεια ήρθε σε αντιπαράθεση με τους δύο κατηγορούμε με αφορμή τη στάθμευση δύο αυτοκινήτων των ανδρών, που εμπόδιζε τη διέλευση του γεωργικού ελκυστήρα των θυμάτων. Ο 32χρονος και η μητέρα του τους επιτέθηκαν λεκτικά, με αποτέλεσμα να “ανάψουν” τα “” και να “έρθουν στα χέρια”.

Ο χτυπήθηκε στο αριστερό αυτί χάνοντας δια βίου μέρος της ακοής του, ενώ ο πατέρας του που έσπευσε σε βοήθεια, υπέστη κάταγμα στο χέρι και σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά το γεγονός, έπαθε .

Ως μια από τις αιτίες του επεισοδίου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρονται και οι κτηματικές διαφορές μεταξύ της οικογένειας και των δύο ανδρών.

Ο 55χρονος και ο 52χρονος μετά την κατα τους άσκησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση