Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Νεαρός έχασε μέρος της ακοής του μετά από ξυλοδαρμό για κτηματικές διαφορές
Νεαρός έχασε μέρος της ακοής του μετά από ξυλοδαρμό για κτηματικές διαφορές

Νεαρός έχασε μέρος της ακοής του μετά από ξυλοδαρμό για κτηματικές διαφορές

Άσχημη κατάληξη είχε το επεισόδιο που έλαβε χ μεταξύ γειτόνων σε αγροτική περιοχή κοντά στο Βόλο, καθώς ένας 32χρονος κατέληξε να χάσει ένα μέρος της ακοής του, ενώ ο 68χρονος του αποκόμισε ένα κάταγμα στο χέρι και αργότερα έπαθε έμφραγμα.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν χθες δύο άνδρες 55 και 52 χρονών, κατηγορούμενοι για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης εις βάρος του νεαρού, και απλής σωματικής βλάβης κατά του 68χρονου.

ικαστήριο επέβαλλε συνολική ποινή 28 μηνών με τριετή στον πρώτο δράστη, και 22 μηνών με τριετή στον δεύτερο.

Το περιστατικό έγινε στις 6 Ιουνίου του 2016 σε χωριό πλησίον της πόλης, όταν μια τριμελής οικογένεια ήρθε σε με τους δύο κατηγορούμενους με αφορμή τη στάθμευση δύο αυτοκινήτων των ανδρών, που εμπόδιζε τη διέλευση του γεωργικού ελκυστήρα των θυμάτων. Ο 32χρονος και η μητέρα του τους επιτέθηκαν λεκτικά, με να “ανάψουν” τα “αίματα” και να “έρθουν στα χέρια”.

Ο νεαρός χτυπήθηκε στο αριστερό αυτί χάνοντας δια βίου μέρος της ακοής του, ενώ ο του που έσπευσε σε βοήθεια, υπέστη κάταγμα στο χέρι και σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά το γεγονός, έπαθε έμφραγμα.

Ως μια από τις αιτίες του επεισοδίου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρονται και οι μεταξύ της οικογένειας και των δύο ανδρών.

Ο 55χρονος και ο 52χρονος μετά την κατα τους άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση